Festa de la primavera al Jardí Botànic de Barcelona a Montjuïc

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 02/04/2017
10:00 am – 7:00 pm

Localització
Jardí Botànic de Barcelona (Montjuïc)

Categories
No Categories


El proper diumenge 2 d’abril, la gran festa Planta’t al Botànic! torna al Jardí Botànic de Barcelona per celebrar l’arribada de la primavera.

Amb el lema ‘’la natura urbana’’ la festa d’enguany convida a descobrir els valors dels espais naturals de la xarxa metropolitana de Barcelona: la vegetació, la història, els racons de biodiversitat, els peixos, els ocells, els ratpenats, els insectes… Al llarg de la jornada es realitzaran un munt d’activitats per a tots els públics, des de tallers d’anellament d’ocells, de plantació de llavors autòctones, visites guiades o el gran espectacle sobre els insectes de la mà de la reconeguda companyia Artristas.

Aquesta edició de la festa de la primavera s’emmarca dins de la campanya Let it grow (deixa’l créixer), un moviment internacional que proposa millorar la vida urbana amb una major presència de verd a les ciutats.

A més, el Planta’t s’inclou dins el cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans que tenen com a objectiu apropar aquests espais als ciutadans de Barcelona.

La festa de primavera està organitzada pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona, l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Institut Botànic de Barcelona.

Compartir: