Excursió a Vidrà del 50è aniversari de l’Esplai Sant Medir de la Bordeta

Mapa no disponible

Data/Hora
Date(s) – 30/04/2017
10:00 am – 5:00 pm

Categories
No Categories


Durant tot dia es realitzaran diferents activitats: una gimcana esplaienca pel matí, una barbacoa, i algunes activitats esportives per aquells que vulgueu allargar la festa i baixar el dinar. I per tota aquella gent que vulgui viure el Vidrà més autèntic, la nit anterior (dissabte 29) realitzarem una petita marxa nocturna per la zona i ens quedarem a dormir. Us podeu apuntar a tot el que us vingui de gust!

La gimcana del matí serà per equips de 5-10 persones (podeu enviar els grups després de la data del mail). Així que si voleu fer un grup d’ex-monitors, nens i nenes, o famílies del present o passat de l’esplai, cal que ens envieu un e-mail amb els membres i el nom de l’equip! Els que no tingueu equip, o simplement us atreviu amb tot, us posarem en equips barrejats.

Pel dinar, l’equip de monitors de l’esplai serem els encarregats de portar la carn, així que vosaltres només us cal portar la beguda i els acompanyaments. Com sempre, per compartir amb tothom.

Per tal de poder organitzar aquest gran esdeveniment, necessitem saber, amb temps, qui vindreu i a quines activitats us apuntareu, així que… A continuació us adjuntem un formulari (google forms) on haureu d’indicar: si vindreu, si pugeu amb cotxe (i si us sobren places), i a quines activitats us apunteu! També organitzarem un autocar si cal.

FORMULARI: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-kfU7Ht2DMdtATGdmhkte1qowv08ecJmTE3MyZNKd9pWgww/viewform?c=0&w=1

Segons l’assistència us comunicarem si cal pagar alguna cosa per l’autocar o similar a través d’un segon correu.

L’hora i lloc de quedada serà a les 10h a Can Met (Vidrà). La data màxima per omplir el formulari és el 4 de Març, així que no dubteu i apunteu-vos que segur que ens ho passem d’allò més bé retrobant-nos tots els que un dia vam formar, formem i formarem part d’aquest gran esplai, L’ESPLAI SANT MEDIR!

Compartir: