Dissabte de dansa al Sortidor

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 28/04/2018
12:00 pm – 6:30 pm

Localització
Centre Cívic El Sortidor

Categories
No Categories


La vigília del Dia Internacional de la Dansa, el Centre Cívic El Sortidor acull un taller i diversos espectacles de dansa a càrrec de l’entitat Marabal i de l’alumnat del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre.

A les 12 h al centre cívic, dansa creativa en família. Conductor de l’activitat: associació El Mirall. Edat: recomanat per a infants a partir de 6 anys.
La dansa creativa és una expressió artística que té com a eines bàsiques el moviment natural i espontani del cos i l’exploració dels elements de la dansa. Està especialment recomanada per als infants perquè els ajuda a expressar idees, emocions, a tenir més coneixement d’ells mateixos.

A les 13 h al centre cívic, dansa lliure i creativa (Isadora Duncan-Malkowsky). Conductor de l’activitat: Marabal, associació i centre de formació i creació.
Marabal presenta dues peces que integren tècnica, improvisació i creació per desenvolupar el moviment orgànic, respirat i creatiu. La finalitat de la peça és integrar la diversitat de persones, cossos, estils, perquè la dansa sigui present a les nostres vides, incloent-hi la singularitat de cada persona. La primera, Transitant, ens transportà als canvis, a les transformacions de la realitat i de la vida, i com aquests són alguns cops cercles, i altres espirals. La segona Baga Biga, és una peça en què compartirem l’energia amb una dansa circular, com un ritual que ens doni  força. Aquesta peça ha estat composta per Mikel Laboa.

A les 18.30 h a la plaça del Sortidor, Mostra de Dansa amb el Conservatori Professional de Dansa. Conductor de l’activitat: a càrrec de l’alumnat del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona.
El Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre ofereix un espectacle creat per l’alumnat. La proposta presenta peces de les tres especialitats que s’imparteixen al centre, dansa clàssica, contemporània i espanyola. Coreografies i estils diferents que conflueixen en el mateix llenguatge universal del cos en moviment. Una ocasió per descobrir joves artistes del barri.

Compartir: