Dinar-concert per la Marató TV3 organitzat per la Coral Sant Medir

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 15/12/2019
2:30 pm – 5:00 pm

Localització
Casinet d'Hostafrancs

Categories
No Categories


cartelldinarconcertsolidaricoralsantmedir15desembrede2019

Des de fa anys, la Coral Sant Medir dedica un gran concert a la Marató. Som una de les entitats del nostre Districte que més donatiu recaptem en una activitat única. Més de 400 persones (cantaires, familiars, veïns, amics,…) s’apleguen per vibrar amb la música i sumar per una bona causa.

Enguany hem volgut fer un acte diferent, volem sorprendre a la nostra gent i als veïns de Sants-Montjuïc. Dinarem junts i el fil musical de luxe seran els nostres grups corals i de percussió corporal actuant en directe.

Una diada doblement solidària. L’àpat estarà encarregat a “Gastronomia Solidària” de la Fundació Can Pedró. A banda de la despesa del servei, el tiquet del dinar inclourà un import destinat a la Marató; a més, com sempre, tothom podrà aportar el que vulgui, lliurement, a les caixes solidàries.

I no només hi haurà un dinar de germanor i concerts entre plats, postres,…comptarem, a més, amb l’aportació científica i didàctica de professionals de l’Hospital Clínic especialitzats en malalties minoritàries i testimonis de pacients, alguns, membres de la nostra entitat. A més de la Coral Sant Medir, també sentirem el “Cor Clínic”, un projecte singular, un cor format per treballadors i treballadores de l’Hospital Clínic. En resum, estem treballant per una diada plena, on el teixit associatiu i la cultura estan al servei de la sensibilització i el suport a la recerca.

Compartir: