Diada Gegantera al Poble Espanyol de Montjuïc

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 05/03/2017
10:00 am – 5:30 pm

Localització
Poble Espanyol (Montjuïc)

Categories
No Categories


cartelldiadageganterapobleespanyolmontjuicmarc2017

Una de les grans cites de la cultura popular a Barcelona té lloc al Poble Espanyol. Per tercer any consecutiu, el recinte de Montjuïc proposa la Diada Gegantera, una gran festa familiar dedicada a la cultura popular catalana.

Uns 20 gegants, gegantons i capgrossos faran acte de presència a aquest esdeveniment en el qual hi participaran 9 colles geganteres –de Puigcerdà, Montmeló, Ripollet, Santa Coloma, Poble Sec, Casc Antic, Sarrià, la colla Arreplegagegants i la del Poble Espanyol– i altres colles de cultura popular com els Tabalers del Poble Sec i l’Esbart Dansaire de Ciutat Vella.

La festa, que començarà a les 10h i acabarà a les 17:30h, inclourà tot el ritual geganter: plantada de gegants i capgrossos a la porta principal del Poble Espanyol, reunió de caps de colla, plantada a la Plaça Major, cercavila i ball final. La programació es completarà amb un taller en els quals nens i nenes aprendran a portar gegantons i cap grossos i amb un altre d’iniciació a la cultura popular, on es farà una introducció al ball de bastons i a altres danses tradicionals.

Un any més, l’emblemàtic recinte de Montjuïc proposa aquesta gran festa de la cultura popular catalana on grans i petits podran fer-se fotos amb un gran nombre de gegants, gegantons i capgrossos engalanats especialment per a l’ocasió amb vestimentes de diverses temàtiques.

L’entrada a la Diada Gegantera tindrà un preu especial de 6€ per a residents a Catalunya (nens fins a 3 anys, entrada gratuïta) i 5€ si es compra online.

Compartir: