Consell Plenari Extraordinari del Districte de Sants-Montjuïc

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 19/09/2018
6:30 pm – 7:30 pm

Localització
Sala de plens de la Seu del Districte de Sants-Montjuïc

Categories
No Categories


El Grup Municipal Demòcrata, el d’ERC i el del PSC han demanat la celebració d’un plenari extraordinari en què la regidora del Districte informi de forma detallada de les partides d’inversió i de despesa corrent que es puguin veure afectades a causa del menor volum d’ingressos que està liquidant l’Ajuntament de Barcelona en relació als pressupostats.

Segons la proposició presentada pel Grup Municipal Demòcrata, el Grup Municipal d’ERC i el Grup Municipal Socialista, el Consell Municipal del Districte de Sants-Montjuïc acorda:

  1. Instar la regidora del Districte de Sants-Montjuïc a informar en aquest Consell Plenari de forma detallada de les partides d’inversió i de despesa corrent que es puguin veure afectades a causa del menor volum d’ingressos que està liquidant l’Ajuntament de Barcelona en relació als pressupostats.
  2. Que tota aquesta informació sigui lliurada a tots els grups, una setmana abans de la celebració del Consell Plenari extraordinari mitjançant un document on es trobin detallades cadascuna d’aquestes partides, indicant el seu grau d’afectació.
  3. En tots els consells plenaris del Districte ordinaris, fins a la finalització del present mandat, constarà un punt en l’apartat d’informes de govern, el seguiment de les partides d’inversions i despesa corrent.
  4. Que en els propers consells de barri a celebrar en el Districte s’informi als veïns i veïnes d’aquestes afectacions.

Compartir: