Celebració del 10è aniversari del Centre Esportiu Municipal de la Bordeta

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 19/03/2017
10:00 am – 1:15 pm

Localització
Centre Esportiu Municipal de la Bordeta

Categories
No Categories


cartell10anyspoliesportiulabordetamarc2017

El diumenge 19 de març, el Centre Esportiu Municipal la Bordeta ha preparat una matinal d’activitats per als abonats per celebrar 10 anys d’esport, salut i oci al servei de la ciutadania, del barri i les entitats.

Durant aquests 10 anys de funcionament, el CEM la Bordeta s’ha convertit en un referent esportiu al barri de la Bordeta.

Des del primer dia, la gestió del Secretariat d’Entitats ha estat marcada pel foment de l’esport i la salut en tots els sectors de població, per la promoció esportiva en col·lectius amb necessitats específiques, pel suport a les entitats i els clubs esportius del barri, per la qualitat de les instal·lacions i els serveis, per l’oferta d’activitats, per la proximitat i el territori…

Per tal d’agrair l’esforç i el compromís dels seus abonats, el proper diumenge 19 de març s’ha preparat un matí ple d’activitats molt especials, amb sortejos de regals i molta festa.

I si portes 10 anys d’abonat al CEM la Bordeta no hi faltis! Tenen un regal exclusiu per a tots aquells que els heu acompanyat des de l’inici.

PROGRAMA D’ACTES
10 h PILATES
11 h SPINING
ZUMBA
AIGUAGIM
RADICAL FIT GAMES (competició individual)
12.30 h HEROES CROSS
13.15 h XTREME HEROES CROSS (competició d’equips de 4)

Si hi vols participar inscriu-te a la recepció del centre esportiu. Places limitades.

Compartir: