AcampaSants 2017 al parc de l’Espanya Industrial

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 04/03/2017
Tot el dia

Localització
Parc de l'Espanya Industrial (Sants)

Categories
No Categories


El recapte de joguines serà el centre d’interès de la 7a edició de l’Acampasants, una activitat organitzada per la Federació d’Esplais i Caus de Sants-Montjuïc (ECSM) que el proper 4 i 5 de març omplirà d’activitats el Parc de l’Espanya Industrial.

Aquesta trobada aplegarà més de 500 infants i joves, dels 5 als 17 anys amb 100 monitors i monitores dels ECSM, que han preparat un cap de setmana ple d’activitats i sorpreses amb l’objectiu de cohesionar i fomentar la relació entre infants de diferents caus i esplais, impulsar la consciència de col·lectiu d’entitat, i visualitzar ECSM i l’educació en el lleure davant del veïnat. A més a més aquest any han programat un recapte de joguines destinades a aquells infants que tenen dificultats per disposar-ne.

El proper dissabte 4 de març al matí, els monitors i monitores han preparat activitats de coneixença perquè els infants dels diferents esplais i caus estrenyin llaços i creïn vincles de confiança entre ells. A la tarda, hi haurà gimcanes per edats pel parc de l’Espanya Industrial en les quals s’hauran de superar un seguit de reptes, obstacles i jocs. A més a més, els participants podran gaudir d’un berenar ben saludable. A la nit, després d’un joc conjunt, es faran activitats per acomiadar el dia, i en acabat passaran la nit acampats al parc. L’endemà, per culminar el gran cap de setmana, serà el moment de construir un castell gegant amb material reciclat.

En aquesta setena edició hi participaran: Escoltes Joan Maragall, Esplai Sant Medir, Agrupament Escolta i Guia Montserrat Xavier, Grup d’Esplai Espurna, Esplai Turons, Agrupament Escolta Skues, Esplai Xiroia i Esplai La Lluna. A més, com a entitat convidada hi assistirà l’Agrupament Escolta Baden Powell.

cartellacampasantsesplaisicausmarc2017

Compartir: