35è Saló Internacional del Còmic a Montjuïc

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 30/03/2017 – 02/04/2017
Tot el dia

Localització
Fira de Barcelona a Montjuïc

Categories
No Categories


cartell35esalointernacionaldelcomicbarcelonaabril2017

El Saló Internacional del Còmic de Barcelona presenta l’edició més ambiciosa. Enguany els còmics d’aviadors tindran un gran protagonisme amb l’exposició “Còmics en vol”, i també s’hi podrà veure una mostra antològica dedicada a Will Eisner, el creador de la novel·la gràfica i de qui el 2017 se celebra el centenari del naixement.

El Saló del Còmic també celebra els 100 anys de la revista TBO, a través d’una gran mostra amb 100 originals que descobrirà al públic els millors autors i sèries de la publicació, amb un apartat dedicat a Josep Maria Blanco, guanyador del Gran Premi del Saló de l’edició de l’any passat. Els superherois també hi seran presents, amb la mostra “Superherois fora de control”, i també hi haurà una exposició titulada “Li deien Lucky Luke”, que serà un homenatge a un dels personatges més populars de la historieta il·lustrada.

El saló inclou un programa de tallers de còmic, animació i impressores en 3D i la presència d’autors com Bruno Gazzotti, Gina Alyse Wynbrandt, Kim Jung Gi, José Muñoz, Juan Padrón i Mauricio Vicent, entre altres.
El 35è Saló Internacional del Còmic de Barcelona tindrà lloc als Palaus 1, 2.1 (planta superior del Palau 2), 4 i plaça Univers del recinte de Fira Barcelona Montjuïc. L’entrada al recinte per a tots els visitants serà per l’Avinguda Reina Maria Cristina que dona accés a Plaça Univers.

Les taquilles ubicades a la Plaça Espanya obriran a les 09.00 els quatre de dies de celebració del 35 Saló Internacional del Còmic de Barcelona. S’hi vendran les entrades disponibles per al mateix dia. En cas que s´hagin exhaurit per venda anticipada les entrades corresponents per a qualsevol dels dies del Saló, es comunicarà a través del web de FICOMIC, xarxes socials i mitjans de comunicació. L’entrada és vàlida només per al dia que s’indica a la mateixa.

La venda anticipada començarà el dimecres 1 de febrer de 2017, exclusivament a través del web de Ficomic: www.ficomic.com

Compartir: