24ns Jocs Florals del CAS de Sants

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 24/04/2018
7:00 pm – 8:00 pm

Localització
Casinet d'Hostafrancs

Categories
No Categories


El pròxim dimarts 24 d’abril, a les 19:00 h., organitzem la 24a edició dels Jocs Florals del CAS de Sants de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, titular d’aquest Centre d’Atenció i Seguiment a les Drogodependències, que gestiona ABD.
La tradició continua i com cada any us esperem al Casinet d’Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53) per reviure l’emoció i les ganes de sortir endavant de les persones que reben tractament per la seva addicció a les drogues. Els nois i les noies del Centre de Dia del CAS de Sants interpretaran els poemes que han escrit juntament amb la participació del grup de rumba Revolución, format pels germans Aaron i Raúl Carmona. Prendran la paraula i la música per expressar, a través de la seva creativitat, sentiments, inquietuds i la seva gratitud cap a totes les persones que els envolten i els animen en la seva superació personal.

El CAS de Sants és un equipament municipal històric dins de la Xarxa d’Atenció a les Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Barcelona. El CAS de Sants està gestionat per ABD sota un marc d’atenció personalitzada que cobreix factors biològics, psicològics i socials, però també familiars, comunitaris i educatius. Un exemple d’aquest treball és el Centre de Dia del CAS on les persones voluntàries desenvolupen activitats que complementen i reforcen la recuperació de les persones usuàries.

Compartir: