19a Cavalcada de Nadal del Pare Noel al Carrer de Sants

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 17/12/2017
6:00 pm – 8:00 pm

Localització
Carrer de Sants

Categories
No Categories


cartellcavalcadaparenoelcarrerdesants17desembre2017

El proper diumenge 17 de desembre arriba la 19a Cavalcada de Barcelona del Pare Noel. Enguany gaudirem com cada any de l’espectacular passeig del Pare Noel, acompanyat per carrosses plenes de llum i música d’ambient nadalenc per tot el Carrer de Sants.
El trajecte de la cavalcada, començarà a l’Avinguda Madrid, i farà el seu recorregut per tot el carrer de Sants. Per primer cop, el Pare Noel farà el seu tradicional discurs a la Plaça de Sants, sobre les 18:30h, tornarà a pujar a la seva carrossa, i continuarà la festa de música, caramels i il·lusió fins a Carrer Moianès, on finalitzarà.
Al llarg del recorregut ens trobarem amb la imponent banda de cavalls de la Guàrdia Urbana i les entitats del districte que animaran sense parar tot l’esdeveniment: Sants 3 Ràdio, la Urban Dance Factory, Maristes de Sants, Asociación Cultural Amanecer, Tió Sam, La Fàbrica del Somnis, el Mercat de Sants, Shedam Tribal, el grup de teatre Divertt, la Banda i les Majorets del Triangle de Sants, els Gegants de Sants i del Poble Espanyol, Toxos e Xestas, Diables de Sants, Casa Vives, Forn Baltà i Kessler Galimany.

Compartir: