Estimats veïns i entitats

Jordi Martí, regidor del districte de Sants-Montjuïc

Estimats veïns i entitats

Aviat farà quatre anys que vaig venir a dirigir políticament el districte de Sants-Montjuïc amb una idea clara i ferma: Poder escriure plegats quatre anys d’èxits col.lectius que marquessin el principi d’una nova manera de fer política al districte. Quatre anys d’èxits que no haguéssim de recordar amb enyorança en un futur, sinó amb orgull. Com el punt d’inflexió que va permetre a Sants-Montjuïc ser un districte capdavanter de nou.

Crec que ens podem felicitar mútuament per la feina feta. Hem posat les bases per a què Sants-Montjuïc pugui mirar amb certeses palpables el seu futur amb esperança i il.lusió. I hem de preservar aquest esforç col.lectiu que hem fet perquè se’ns torni a respectar. Ens ho hem guanyat. Però per això, hem de mantenir el ritme i el compromís amb els barris i la seva gent per a no perdre peu davant la ciutat. Compto amb vosaltres per a fer-ho possible.

Us vull donar les gràcies més sinceres per la bona acollida que el meu equip i jo hem tingut a casa vostra i al carrer sempre que us hem acompanyat. Ha estat un plaer ser el vostre regidor, especialment els dies grisos. El vostre escalf ha estat imprescindible per a què la nostra determinació es mantingués ferma. Hem governat per a tothom, aparcant l’electoralisme ó el partidisme, al costat de la gent compromesa més enllà de la ideologia i pensant sempre en el que era millor pel districte. Governar és sumar. Sumar donant més importància en el què i no en el qui. La ciutat, els barris, són projectes de construcció col.lectiva que han d’integrar sempre que sigui possible, el màxim de sensibilitats. I ara més que mai.

Espero i desitjo que ens hagueu sentit ben propers. Hem intentat atendre a tothom que ens ho ha demanat. I personalment sempre que m’ha estat possible. I ho hem fet des de la nostra convicció radical d’entendre la política, escoltant a tothom i fent totalment accessible la figura del regidor del districte. Una figura que entenem que ha de representar i donar veu a la pluralitat de sensibilitats que conviuen al districte.

Els veïns i especialment les entitats, heu de seguir sentint-vos a l’ajuntament com a casa. El nostre compromís i objectius han estat compartits i és vital que seguim avançant plegats cap un ajuntament facilitador i que posi com a prioritat les necessitats que conjuntament detectem i marquem. En darrer terme demano disculpes a aquells de vosaltres que hagi pogut decebre en algun moment.

Gràcies per aquests anys de col.laboració conjunta. Ha estat un plaer.

Ara i sempre: Endavant Sants-Montjuïc!

Compartir: