Els titelles prenen vida al Poble Espanyol de Montjuïc

Una vintena de companyies de titelles van instal·lar-se dissabte i diumenge al recinte del Poble Espanyol on va tenir lloc la 7a edició del Festival de Titelles de Barcelona. Es van poder veure de molt variades com titelles de guant, de fil, de taula o d’òpera, o fins i tot d’ombres xineses. [[Vegeu fotos]]

Els titelles prenen vida al Poble Espanyol de Montjuïc

Una vintena de companyies de titelles van instal·lar-se dissabte i diumenge al recinte del Poble Espanyol on va tenir lloc la 7a edició del Festival de Titelles de Barcelona. Més d’una vuitantena d’espectacles programats durant tot el cap de setmana va convidar a milers de famílies que van apropar-se per gaudir d’aquest món fascinant i del moviment d’aquestes figures. Es van poder veure de molt variades com titelles de guant, de fil, de taula o d’òpera, o fins i tot d’ombres xineses.

Des de l’organització valoraven la gran participació i el bon temps que evidència el gran interès dels assistents, segons Diego Murciano, director artístic del festival, que s’ha anat consolidant al llarg dels darrers anys: “Això no és el final de res, hem de seguir fent camí per millorar en tots els nivells i veure com podem créixer en la qualitat”. El festival ha anat avançant “a poc a poc” amb l’objectiu “d’anar molt lluny”, per això, segons Murciano, “estem intentant cobrir tots els aspectes que poden oferir els espectacles de titelles clàssics i moderns” i, en un futur, “obrir-se al públic adult”.

Companyies emergents com Animamundi, Binixiflat o La Guilla Teatre van entretenir amb una gran imaginació creativa els més petits. És el cas del titellaire, Pere Ferran que amb l’objectiu de fomentar la relació familiar amb el teatre de titelles va oferir un espectacle ple de sorpreses: “Estem molt contents, ens hi trobem molt còmodes, de fet hem estat en altres ocasions” deia. Amb l’obra teatral “Drap” en Pere juntament amb la seva companya van voler ser honestos, sincers amb els nens i sorprendre’ls amb els seus titelles.

festivaltitellesbarcelonapobleespanyolmontjuicmarc2016-03

festivaltitellesbarcelonapobleespanyolmontjuicmarc2016-04

festivaltitellesbarcelonapobleespanyolmontjuicmarc2016-05

festivaltitellesbarcelonapobleespanyolmontjuicmarc2016-06

festivaltitellesbarcelonapobleespanyolmontjuicmarc2016-07

festivaltitellesbarcelonapobleespanyolmontjuicmarc2016-08

festivaltitellesbarcelonapobleespanyolmontjuicmarc2016-09

festivaltitellesbarcelonapobleespanyolmontjuicmarc2016-10

festivaltitellesbarcelonapobleespanyolmontjuicmarc2016-11

festivaltitellesbarcelonapobleespanyolmontjuicmarc2016-12

festivaltitellesbarcelonapobleespanyolmontjuicmarc2016-13

festivaltitellesbarcelonapobleespanyolmontjuicmarc2016-14

festivaltitellesbarcelonapobleespanyolmontjuicmarc2016-15

festivaltitellesbarcelonapobleespanyolmontjuicmarc2016-16

festivaltitellesbarcelonapobleespanyolmontjuicmarc2016-17

festivaltitellesbarcelonapobleespanyolmontjuicmarc2016-01

festivaltitellesbarcelonapobleespanyolmontjuicmarc2016-02

Compartir: