Els Descentrats celebren la primera diada i els dos primers anys de ritme i percussió al barri

La colla de percussió d'Hostafrancs, els Descentrats, va organitzar dissabte a la plaça Joan Pelegrí la seva primera diada "descentrada" per celebrar el segon aniversari de l'entitat, que va néixer sota l'impuls d'un grup de monitors del Centre Montserrat Xavier. [[Vegeu fotos]]

Els Descentrats celebren la primera diada i els dos primers anys de ritme i percussió al barri

La colla de percussió d’Hostafrancs, els Descentrats, va organitzar la seva primera diada “descentrada” per celebrar el segon aniversari de l’entitat al barri que va néixer sota l’impuls d’un grup de monitors del Centre Montserrat Xavier. L’activitat integrada en la programació de la Festa Major d’Hostafrancs va començar a les sis de la tarda amb una cercavila pels carrers de Sants i va acollir un bon grapat de persones, que encuriosides, els van seguir. Els Descentrats també van encarregar-se de donar el toc de sortida al “Rutapp Hostafrancs”, una gimcana tecnològica, esportiva i històrica, des del Parc de l’Espanya Industrial.

Ja al vespre, els percussionistes van traslladar-se a la plaça Joan Pelegrí des d’on van fer ballar als veïns amb l’ajuda de diverses colles del món de la percussió que van ser convidades, com els SagresSamba Percussió de la Sagrera, els Toca’l2 Percussió dels Diables de Sant Antoni o els Tabalers dels Diables de la Creu Alta de Sabadell. A la nit la festa no va aturar-se, ja que la plaça va convertir-se en una autèntica pista de discoteca amb DJ Ladies. “Ha anat genial, l’acollida ha estat brutal amb la gent de tot arreu i les colles que han servit per crear vincles dins d’aquest món”, deia David Aguinaga, membre dels Descentrats.

Els Descentrats es defineixen com una colla “polivalent”, ja que al llarg dels seus dos primers anys d’història han participat en cavalcades de reis, rues de carnavals, festivals de música o tabalades populars, “agafem tot el que ens trobem al davant perquè ens agrada, no hi ha res que ens faci por”, assegurava Aguinaga. Ara, la colla hostafranquina treballa per organitzar un concurs de percussió.

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-19

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-01

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-02

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-03

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-04

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-05

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-06

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-07

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-08

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-09

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-10

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-11

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-12

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-13

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-14

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-15

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-16

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-17

festaaniversaridescentratshostafrancsoctubrede2016-18

Compartir: