Els Castellers de Sants presenten “Espatlles, peus i mans”, el documental dels 20 anys

Els borinots van presentar dissabte al vespre al Centre Catòlic de Sants el documental sobre els 20 anys de colla, titulat “Espatlles, peus i mans”, al·ludint els versos de Francesc Mir en l’himne de la colla.

Els Castellers de Sants van presentar dissabte al vespre el documental dels 20 anys de colla, titulat “Espatlles, peus i mans”, al·ludint els versos de Francesc Mir en l’himne de la colla. La presentació es va fer al Centre Catòlic de Sants on el seu president, Jaume Castañé, els va donar la benvinguda: “És un plaer tenir-vos aquí, coneixereu aquesta casa que sé que molts encara no hi havíeu estat mai.”

El documental ha estat coordinat per tres persones de la colla i la col·laboració de molta gent. Es tracta d’un retrat dels 20 anys dels Castellers de Sants explicat en primera persona per alguns membres de la colla, acompanyat de fotos i d’imatges. El documental “és el procés culminant d’aquest any intensíssim que ha estat el del 20è aniversari”, va comentar en la presentació Esther Oriol, presidenta dels borinots.

La sala on es va fer la presentació estava plena, majoritàriament de castellers i amics de la colla. També van ser-hi representants d’algunes entitats dels barris de Sants-Montjuïc i el regidor del Districte, Jordi Martí.

presentaciodocumental20anyscastellersdesantsfebrerde2014-02

presentaciodocumental20anyscastellersdesantsfebrerde2014-03

presentaciodocumental20anyscastellersdesantsfebrerde2014-04

presentaciodocumental20anyscastellersdesantsfebrerde2014-05