Els carrers de la Festa Major de Sants ultimen els sostres abans del tret de sortida de les festes

Les nou comissions que enguany participen de les festes santsenques ja han sortit a places i carrers per transformar el cel de Sants amb manualitats plenes d'imaginació i color. [[Vegeu fotos]]

Les comissions de la Festa Major de Sants ja estan penjant els guarnits d’enguany, la majoria de carrers han decidit començar aquest dilluns, tot just un dia abans de donar el tret de sortida a la Festa Major 2021. Les nou comissions que enguany participen de les festes santsenques han decidit esperar fins a l’últim moment per treure el material al carrer i començar a col·locar, aquest fet es deu a que “el sostre normalment ho fèiem en un o dos dies i aquest any no tenim tanta feina i amb un sol dia es pot fer” comentava la Júlia del carrer Finlàndia, que també ens explica que “l’any passat al no fer festa ha provocat que es notés l’aturada i la veritat que ha costat posar-s’hi, ha costat més que altres vegades” deia la Júlia.

Altres comissions, com la de Papin i Sagunt, que enguany han decidit unir forces a la Plaça Bonet i Muixí, van començar ahir diumenge perquè “com que la plaça és molt més gran que els carrers vam voler ser previsors i vam començar ahir” deia l’Agus Giralt, de la Comissió del carrer Papin.

Malgrat ser una Festa Major diferent, hi ha coses que no canvien en el muntatge, com pot ser la manca de temps o bé, els canvis d’última hora. Al carrer Guadiana “el que estem fent ara és visionar el carrer i començar a pensar com ho farem tot, al final aquest any és atípic. Estem veient que potser hem fet una mica curt, però quedarà bé” comentava l’Ariadna Comas.

El carrer Valladolid també es troba amb la mateixa situació del carrer Guadiana, “realment està quedant millor del que pensàvem nosaltres, al final sí que ens han faltat moltes flors per fer i farem flors durant el dia d’avui. Si tot va bé acabarem el decorat demà” deia la Sandra Olvera, presidenta de la Comissió  de Festes del Carrer Valladolid.

Per últim, Alcolea de Baix també es troba treballant en el guarnit del sostre, encara queda pintar lletres, “vam començar fa uns dies, la nostra idea és començar la Festa Major de Sants i ja l’anirem fent, el més probable és que acabem demà-passat” deia Marta Turull de la Comissió del carrer Alcolea de Baix.

Escolteu reportatge sencer clicant al reproductor:

muntatgeguarnitssostresfestamajorsantsagost2021-01

muntatgeguarnitssostresfestamajorsantsagost2021-03

muntatgeguarnitssostresfestamajorsantsagost2021-04

muntatgeguarnitssostresfestamajorsantsagost2021-05

muntatgeguarnitssostresfestamajorsantsagost2021-06

muntatgeguarnitssostresfestamajorsantsagost2021-07

muntatgeguarnitssostresfestamajorsantsagost2021-08