El veïnat d’Hostafrancs celebra una assemblea per debatre la superilla a pocs dies que comencin les primeres obres

L’Associació de Veïns d’Hostafrancs i la FAECH van convocar una assemblea veïnal al teatre del Casinet per parlar del projecte de superilla al barri. El Districte té previst començar les primeres obres al carrer Consell de Cent a principis de març, on es farà un carril bici i es deixarà un sol carril de circulació.

El veïnat d’Hostafrancs celebra una assemblea per debatre la superilla a pocs dies que comencin les primeres obres

Dilluns a la tarda l’Associació de Veïns d’Hostafrancs i la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH) van convocar una assemblea veïnal al teatre del Casinet d’Hostafrancs per parlar del projecte de superilla al barri. En concret, per debatre la proposta que va plantejar el Districte fa uns dies i que alguns veïns veuen amb recels per quins efectes comportarà a la comunicació dins el barri, la reducció de les places d’aparcament en superfície i la complicació d’algunes pacificacions de carrers. En aquest sentit, Jordi Clausell, secretari de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs va explicar als presents que “demanàvem que no es fes res fins que no s’arribés a un acord”.

El projecte de superilla ja fa un parell de legislatures que s’arrossega, i la proposta que ha fet el Districte passaria per executar el canvi de sentit del carrer Sant Nicolau, frenar la velocitat dels vehicles amb vorera passant entre Diputació i Príncep Jordi, el carril bici de Consell de Cent, que deixarà un sol carril de circulació, i la vorera passant entre Tarragona i Consell de Cent. Clausell afegia que “el pressupost que es disposa és de 200.000 euros” i repetia que “defensarem el que digui l’assemblea i si no hi ha un acord de veïnat a nivell de prioritats, volem una consulta”.

Durant l’assemblea també es va explicar que des de les entitats veïnals hostafranquines ja han rebutjant altres mesures, “com la prohibició de gir a l’esquerra des de Creu Coberta cap a Rector Triadó”, plantejant com alternativa accedir a Rector Triadó des del carrer Sant Roc, un punt que finalment van acordar amb el Districte que quedi pendent per discutir durant la propera legislatura. A més, afegeixen que cal estudiar com reduir el trànsit al carrer Tarragona.

assembleaveinalsuperillahostafrancs18febrerde2019-02

assembleaveinalsuperillahostafrancs18febrerde2019-03

assembleaveinalsuperillahostafrancs18febrerde2019-04

assembleaveinalsuperillahostafrancs18febrerde2019-05

assembleaveinalsuperillahostafrancs18febrerde2019-06

assembleaveinalsuperillahostafrancs18febrerde2019-07

assembleaveinalsuperillahostafrancs18febrerde2019-08

assembleaveinalsuperillahostafrancs18febrerde2019-09

Compartir: