El nou programa “Gent de mercats”de TV3 es presenta al Mercat de Sants

El mercat santsenc, on dijous es va presentar el nou programa, serà el protagonista del tercer episodi, que s'emetrà per Televisió de Catalunya el dia 23 de desembre. [[Vegeu fotos]]

El nou programa “Gent de mercats”de TV3 es presenta al Mercat de Sants

Els mercats municipals de Catalunya, i les persones que els fan possible, són els protagonistes d’una nova docusèrie a TV3, “Gent de mercats”. Dirigida per Tana Collados, l’especialista de gastronomia als informatius de TV3, amb la col·laboració de Benecé Produccions; la sèrie constarà de sis episodis i s’estrenarà dimarts 3 de desembre a les 22.55. “Gent de mercats” es va presentar aquest dijous 28 de novembre al Mercat de Sants, un dels mercats participants.

A l’acte hi van assistir Montserrat Ballarín, regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona; Vicent Sanchis, director de TV3; Xavier Atance, productor executiu de Benecé, i Tana Collados, directora de “Gent de mercats”. També van assistir a l’acte la resta de membres de l’equip del programa, representants de les institucions que hi han participat, així com alguns dels seus protagonistes.

Durant la presentació, davant una vuitantena de santsenques i santsencs, la regidora Montserrat Ballarín va destacar el volum de gent que visita els mercats cada any, la seva diversitat, la importància de mantenir la seva cultura, d’adaptar-se als canvis, el suport tant públic com privat a aquesta part fonamental de la cultura dels nostres barris. El director de TV3, Vicent Sanchís, va destacar les virtuts de la gent del mercat, i va explicar com havia sorgit el projecte. En Xavier Atance, de Benecé va parlar del rodatge i de les experiències de tota mena que hi van viure. La Tana Collados va ressaltar que encara que el projecte no és un informatiu, els espectadors aprendran moltes coses, tant dels paradistes, com dels agricultors, ramaders, i fins i tot els compradors, tot ressaltant que a l’equip i al programa hi ha “molta dona”.

També es va passar un vídeo amb fragments de l’espai, que va ser molt ben rebut, i alguns dels participants van compartir les seves impressions del rodatge. En Francesc Leyva, president del Mercat de Sants, va fer entrega d’uns obsequis als membres de l’equip.

En acabar la presentació, la Tana Collado va animar tothom a veure el programa. “Té molta màgia, però té la seva gent, una gent que et tracta d’una manera determinada, que si tu vols saber el que compres com ho pots cuinar, t’ho diran, hi ha un tracte humà, hi ha una relació a vegades molt més pròxima de la que tindries amb un supermercat perquè tens producte de proximitat, perquè fan una feina de sostenibilitat”. “El mercat de Sants el tenim al capítol 3, que surt el dia 23 de desembre.”

presentacioprogramamecartstv328novembre2019-02

presentacioprogramamecartstv328novembre2019-03

presentacioprogramamecartstv328novembre2019-04

presentacioprogramamecartstv328novembre2019-05

presentacioprogramamecartstv328novembre2019-06

presentacioprogramamecartstv328novembre2019-07

presentacioprogramamecartstv328novembre2019-08

presentacioprogramamecartstv328novembre2019-09

presentacioprogramamecartstv328novembre2019-10

presentacioprogramamecartstv328novembre2019-11

presentacioprogramamecartstv328novembre2019-12

presentacioprogramamecartstv328novembre2019-13

presentacioprogramamecartstv328novembre2019-14

Compartir: