El Districte de Sants-Montjuïc augmenta el pressupost per a subvencions a entitats fins als 723.000 euros

Les entitats que vulguin demanar subvenció per les activitats que organitzin el 2020 tenen temps per presentar tota la documentació fins el dia 30 d'aquest mateix mes. Per primera vegada, és obligatori que els tràmits es facin de forma telemàtica.

El Districte de Sants-Montjuïc augmenta el pressupost per a subvencions a entitats fins als 723.000 euros

La convocatòria de subvencions d’aquest 2020 per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat ja està oberta. El procés es va obrir el dia 2 de gener i les entitats que desitgin tenir aquesta ajuda econòmica per a la seva programació anual tenen temps per presentar tota la documentació necessària fins el 30 d’aquest mateix mes.

La gerent del Districte de Sants-Montjuïc, Sònia Frías, detalla que “enguany incrementem el pressupost de l’any anterior i comptarem amb 723.000 euros per a les subvencions de Sants-Montjuïc”. A nivell de ciutat, el nostre és el segon amb més pressupost, “ja que hi ha entitats molt vives”, afegeix Frías. El principal requisit és que les associacions tinguin seu a la ciutat de Barcelona. A més, “s’ha de tenir en compte que, per primera vegada, és obligatori que els tràmits es facin de forma telemàtica”. Tot i que a les oficines no es poden fer les gestions, “sí que hi ha personal que poden ajudar a fer-les per internet”.

Les subvencions a les diferents entitats es decideixen amb una puntuació que ve donada per diferents requisits que s’estableixen en les bases de la convocatòria. En cas d’empat, “la forma per decidir qui suma més és per antel·lació”. És a dir, qui presenti el tràmit abans, s’emportarà la subvenció en cas d’empat. En total hi ha 25 àmbits diferents, des d’esports, cultura, consum, afers religiosos o serveis socials, i cada un d’ells té unes bases diferents per determinar la puntuació. També s’ha d’establir si els projectes tenen vocació de ciutat o de districte.

 

Compartir: