Detinguda una dona per estafar 4.100 euros a cinc hotels i uns apartaments turístics ubicats al barri de Sants

Detinguda una dona per estafar 4.100 euros a cinc hotels i uns apartaments turístics ubicats al barri de Sants

Agents dels Mossos d’Esquadra del Grup Regional de Motocicletes (GRM) de Barcelona van detenir el passat 4 d’octubre una dona de 32 anys com a presumpta autora d’un delicte d’estafa.

El dia 4 d’octubre agents del GRM van ser requerits per un taxista a la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona ja que una dona no li havia pagat el servei. El agents la van localitzar en un hotel proper on l’esperava el taxista. Van demanar la documentació i la dona els va manifestar que l’havia deixada a la recepció de l’hotel on s’allotjava. Els agents van fer comprovacions amb l’hotel per identificar-la, on els van comentar que també els devia l’import del seu allotjament, que  ascendia a 394 euros. La patrulla es va adreçar a la recepció de l’hotel on els van lliurar diversos documents i altres pertinences de la dona entre les quals hi havia claus de diversos hotels.

Els policies van contactar amb els establiments als quals pertanyia les claus, i van comprovar que s’havia allotjat en altres quatre hotels de la ciutat de Barcelona, a més d’uns apartaments turístics del barri de Sants i un hotel més a Madrid. En tots ells havia deixat per abonar diferents factures, tan per l’allotjament com per d’altres serveis, que ascendien a un total 4.100 euros.

La detinguda sempre reservava les habitacions prèviament mitjançant pàgines web de gestió de reserves. El dia que finalitzava la seva reserva marxava amb diferents excuses sense abonar el compte o simplement sense dir res. Durant la seva estança la dona realitzava tot tipus de despeses dels diferents serveis dels hotels que carregava directament al compte de l’habitació com ara dinars, serveis de minibar i telefonia o la bugaderia.

La dona va passar a disposició judicial el 6 d’octubre i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.

Compartir: