Alcolea de Baix repta al veïnat a sortir de la “escape room” en què es convertirà durant la Festa Major de Sants

El carrer santsenc es guarnirà com una gran casa amb diferents habitacions, amb el pati i el menjador, on els veïns i veïnes s'aniran trobant vuit proves que hauran de solucionar per poder escapar. [[Vegeu fotos]]

Alcolea de Baix repta al veïnat a sortir de la “escape room” en què es convertirà durant la Festa Major de Sants

La Comissió de Festes del Carrer Alcolea de Baix prepara una guarnició del tot sorprenent i misteriosa. De cara a la setmana del 24 al 31 d’agost, aquest carrer muntarà una “escape room”. És a dir, un joc de pistes interactiu per a les persones que s’apropin a visitar el carrer, i que seguint les indicacions hauran d’intentar resoldre els diferents problemes per escapar. “Serà un decorat interactiu, en concret seran vuit proves i al final de tot farem un sorteig i donarem premis al guanyador”, recorda el tresorer de la comissió santsenca, en David Turull.

El carrer es guarnirà de casa i “cada prova serà una estança diferent d’aquesta casa passant pel menjador, el lavabo i fins arribar al pati que és la sortida”, apunta la vocal Marta Turull. Al principi de cada entrada del carrer s’oferiran uns papers perquè cada persona participant pugui apuntar les solucions de cada prova i, en cas de resoldre-les totes, s’entrarà en aquests sortejos esmentats. Ja abans, tal i com recorda Marta Turull, “per twitter anirem explicant la història que hi ha al darrere d’aquesta escape room i anirem donant indicacions”. Les proves han estat ideades per a la gent de la comissió i ja des d’abans de Nadal van començar a pensar-les per a ara, en aquesta recta final, ja enllestir el decorat. Per fer-lo han treballat amb centenars de llaunes, cartrons o garrafes. “Cada part de la casa estarà ben ambientada i omplirem el carrer de dalt a baix”, recorda Marta Turull. S’hi podran veure des de canonades, fins a miralls, rellotges o ratpenats i d’altres mobles típics d’un habitatge. A banda de les pròpies proves i interaccions del carrer, la Comissió de Festes d’Alcolea de Baix té preparades d’altres activitats per a tots els públics al llarg de la setmana. Entre aquestes destaquen la paella popular, les patates a ‘la riojana’, folk i activitats per a infants i, com a novetats, hi haurà contacontes i pintxos per als àpats.

preparacioguarnitfestamajordesantsalcoleadebaixjuliolde2019-12

preparacioguarnitfestamajordesantsalcoleadebaixjuliolde2019-01

preparacioguarnitfestamajordesantsalcoleadebaixjuliolde2019-02

preparacioguarnitfestamajordesantsalcoleadebaixjuliolde2019-03

preparacioguarnitfestamajordesantsalcoleadebaixjuliolde2019-04

preparacioguarnitfestamajordesantsalcoleadebaixjuliolde2019-05

preparacioguarnitfestamajordesantsalcoleadebaixjuliolde2019-06

preparacioguarnitfestamajordesantsalcoleadebaixjuliolde2019-07

preparacioguarnitfestamajordesantsalcoleadebaixjuliolde2019-08

preparacioguarnitfestamajordesantsalcoleadebaixjuliolde2019-09

preparacioguarnitfestamajordesantsalcoleadebaixjuliolde2019-10

preparacioguarnitfestamajordesantsalcoleadebaixjuliolde2019-11

Compartir: