Al meu amic Jordi-Joan Alsina

Josep Maria Vaqué, veí i músic de Sants

Al meu amic Jordi-Joan Alsina

Ahir a mitja tarda vaig saber que feia poques hores que havies volat cel enllà. Ens vam conèixer l’any 90. Durant més de 25 anys em vas explicar amb l’estusiasme que et sortia del teu esperit, els secrets dels productes que elaboraves a La Cansaladeria i les receptes de cuina tradicionals de Catalunya amb el seu orígen; tinc el teu llibre dedicat: Gastronomia,Festes i Tradicions a Catalunya, i que en la seva presentació vaig tenir el privilegi de interpretar amb la guitarra temes populars.

Però la teva energia també et va portar a ser President de l’Arca de Noé, Promotor Cultural, Col·laborador de la Universitat Ramón Llull, Comunicador a RAC1, Casteller de Sants, Organitzador del Ranxo de Carnaval, dels Tres Tombs, i sempre-sempre treballant per la cohesió social, la convivència i la cultura catalana a Sants-Montjuïc.

I ara que estic molt trist, al mateix moment tinc la percepció en el meu cor i la meva imaginació, que de ben segur ja deus estar organitzant, envoltat de llum lluenta i de milers d’esperits somrients, la propera Festa Major de Sants, amb molta música, dansa, joia, convivència i menjars de La Cansaladeria.

Moltes Gràcies Alsina, amic amb bigoti, calb, piscis i SOMRIENT.

Compartir: