Una ruta gastronòmica als barris de la Marina ofereix tapes a molt bon preu

"La Marina Tapea” és una nova iniciativa gastronòmica que l’Associació de Comerciants de la Marina ha organitzat juntament amb l’ajut de Barcelona Activa. Fins al 19 de desembre, un total de 19 establiments del barri ofereixen, per tan sols 1,95 euros una tapa més una beguda. [[Vegeu fotos]]

Una ruta gastronòmica als barris de la Marina ofereix tapes a molt bon preu

“La Marina Tapea” és una nova iniciativa gastronòmica que l’Associació de Comerciants de la Marina ha organitzat juntament amb l’ajut de Barcelona Activa. Des del passat 7 de novembre i fins el proper 19 de desembre, tothom que ho desitgi podrà descobrir i provar d’un gran assortiment de tapes. Un total de 19 establiments col·laboradors dels barris de la Marina ofereixen, per tan sols 1,95 euros una tapa més una beguda que pot ser una canya de cervesa, una copa de vi o un refresc. “Al barri de la Marina els bars estan una mica dispersos i creiem que ha estat una manera d’unir-los, ha estat meravellós”, opina Ivan Ruiz, president de l’Associació de Comerciants de la Marina. Cada establiment ha fet una tapa estrella i “s’ha dissenyat una ruta per on les persones poden anar seguint-la”, descriu Ruiz, qui també assegura que l’objectiu és “interactuar amb la gent del barri i que aquests consumeixin per afavorir el comerç de la Marina”.

Entre els bars i establiments que col·laboren en aquesta ruta gastronòmica ofereixen una gran varietat de tapes de cuina tradicional, mediterrània o exòtica. Entre aquests hi ha “La Patatona”, especialitzats en mandonguilles amb ceba. La responsable d’aquest establiment, la Mari, explica que aquesta iniciativa afavoreix que hi hagi “molt d’ambient al barri, i esperem que en un futur si continua fent-se hi hagi més”. La resposta per part dels clients ha estat molt positiva i així ho assegura la Mari qui comenta que “el primer divendres va ser fantàstic, el segon espectacular i aquest tercer divendres esperem que encara ho sigui més”. Un altre exemple el trobem a la “Taverna del Conde” on podem gaudir dels musclos a la marinera. Un client d’aquest establiment assegura que ha participat en aquesta ruta gastronòmica i opina que totes les tapes “són molt bones, hi ha molta varietat i penso que és una molt bona iniciativa”

Així doncs, tothom que vulgui gaudir i descobrir les tapes originals de la Marina té temps fins a les portes del Nadal, tot i que, des de l’associació degut a l’èxit de l’activitat, la intenció és poder tornar a organitzar aquesta ruta gastronòmica l’any vinent.

associaciodecomerciantslamarinatapeanovembrede2014-03

associaciodecomerciantslamarinatapeanovembrede2014-04

associaciodecomerciantslamarinatapeanovembrede2014-05

associaciodecomerciantslamarinatapeanovembrede2014-06

associaciodecomerciantslamarinatapeanovembrede2014-07

associaciodecomerciantslamarinatapeanovembrede2014-01

Compartir: