Una granja amb animals i 1.750 gira-sols conviuran amb els veïns del carrer Rosés

Per la Festa Major de Sants d'enguany, la comissió de festes està comptant amb la col·laboració d'un col·lectiu de discapacitats psíquics del barri, que han utilitzat 30 garrafes, 20 ampolles grans i 100 de petites per fer les ovelles, els porcs, les papallones, les abelles, les gallines, els conills i un gos. [[Vegeu fotos]]

Una granja amb animals i 1.750 gira-sols conviuran amb els veïns del carrer Rosés

La Comissió de Festes del Carrer Rosés, la popularment coneguda com a Casa Gran, ens sorprendrà durant la Festa Major de Sants d’enguany amb un cant a la natura. Tot el carrer es convertirà en una granja plena d’animalons fets amb ampolles i garrafes de plàstic: “Aquesta idea ha sorgit perquè considerem que molta gent de ciutat no ha vist mai un pollastre viu, l’han vist sempre al supermercat.”, considera Rosa Molina, tresorera de la comissió.

Per fer-ho, la comissió està comptant amb la col·laboració d’un col·lectiu de discapacitats psíquics del barri, que han utilitzat 30 garrafes, 20 ampolles grans i 100 de petites per fer les ovelles, els porcs, les papallones, les abelles, les gallines, els conills i un gos: “Estem molt contents amb aquesta nova iniciativa, ja que pensem que hem donat vida a aquest grup de noies i nois i també ajudem així a conscienciar a la gent que tots som iguals i tots podem aportar alguna cosa”, diu Molina.

La comissió també està utilitzant la fusta per fer les gàbies dels animals i les casetes. De fet, tot el carrer estarà guarnit amb estris de la granja fets manualment. A les parets del carrer trobarem pintures amb els típics paisatges de camps de blat, cases, tractors, espantaocells i carretons: “Definitivament heu de venir a veure-ho.”, exclama la veïna.

Per entrar al carrer, tothom ho haurà de fer per la porta d’una granja, “a una banda hi haurà el corralet amb porcs i a l’altra trobarem el corralet de les ovelles, les gàbies dels conills, un galliner amb gallines fetes amb oueres i plomes, i després hi hauran pollets construïts amb rotllos de paper higiènic”, detalla Molina. Una vegada s’entri al carrer Rosés, no aixecar el cap i mirar el cel serà missió quasi impossible. Ni més ni menys que 1.750 gira-sols, fets amb cartó reciclat i trossos de baieta, decoraran tot el sostre. A més, en aquest també trobarem làmpades de tela de galliner decorades amb floretes, i ocells plens de cotó fets amb roba.

Durant la setmana de Festa Major de Sants, el carrer Rosés té preparat una sèrie d’activitats perquè la gent del barri pugui gaudir-ne al màxim. El programa estarà dividit amb matins destinats a les més menudes, amb inflables i xocolatada i tardes amb la visita d’un pallasso que pintarà les cares. El plat fort serà el concert del Santi Carulla dels Mustang: “Tot i que ja és gran, segueix tan guapo com sempre”, emfatitza la Rosa. També faran un tribut a Joan Manel Serrat, Joaquín Sabina i a Miguel Ríos. En una ocasió vindrà una orquestra, i cada dia hi haurà discomòbil i karaoke.

La comissió de festes de la Casa Gran vol que tothom vingui a gaudir de la festa i no pas a trencar-la: “La festa major és des dels petits fins als més grans, tots tenen dret a ballar els seus passos dobles i a escoltar i gaudir dels concerts de rock.”, reflexiona la santsenca.

preparaciodecoratfestamajordesantscarrerrosescasagran2017-01

preparaciodecoratfestamajordesantscarrerrosescasagran2017-02

preparaciodecoratfestamajordesantscarrerrosescasagran2017-04

preparaciodecoratfestamajordesantscarrerrosescasagran2017-05

preparaciodecoratfestamajordesantscarrerrosescasagran2017-06

preparaciodecoratfestamajordesantscarrerrosescasagran2017-07

preparaciodecoratfestamajordesantscarrerrosescasagran2017-08

preparaciodecoratfestamajordesantscarrerrosescasagran2017-09

preparaciodecoratfestamajordesantscarrerrosescasagran2017-10

preparaciodecoratfestamajordesantscarrerrosescasagran2017-11

preparaciodecoratfestamajordesantscarrerrosescasagran2017-12

preparaciodecoratfestamajordesantscarrerrosescasagran2017-13

Compartir: