Una dona mor i dues persones resulten ferides en un incendi a la Marina

Una dona de 64 anys ha mort i dues persones han resultat ferides, aquesta matinada, en l'incendi d'un pis al passeig de la Zona Franca, a tocar del carrer del Foc, al barri de la Marina de Port.

Una dona mor i dues persones resulten ferides en un incendi a la Marina

Una dona de 64 anys ha mort i dues persones han resultat ferides, aquesta matinada, en l’incendi d’un pis del passeig de la Zona Franca, a tocar del carrer del Foc, al barri de la Marina de Port. L’avís als Bombers de Barcelona s’ha donat quan faltaven deu minuts per les tres de la matinada. Fins als llocs dels fets, s’han traslladat 7 dotacions dels bombers i la Guàrdia Urbana que no han pogut fer res per salvar la vida de la veïna. A més, una de les persones ferides ha estat traslladada a l’hospital per inhalació de fum i per cremades: “Encara està allà, greu, però evoluciona força bé”, segons Esther Pérez, consellera de govern del barri.

A banda d’això, tres persones, una d’elles menor d’edat, que convivien amb la víctima en l’immoble afectat, han estat ateses al Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB): “Estaran al centre durant tot el cap de setmana”, assegura Pérez. Per realitzar les tasques d’extinció, s’ha tallat la circulació del passeig que ha quedat restablert poc abans de quarts de cinc de la matinada. En aquests moments, els Mossos d’Esquadra estan investigant les causes de l’incendi. Segons la consellera, es descarta qualsevol explosió de gas i la llar afectada no es trobava en cap situació de pobresa energètica.

incendipasseigdelazonafranca30novembrede2018-02

Compartir: