Una discoteca dels anys 70 farà ballar a tot el veïnat d’Alcolea de Baix per Festa Major

Al sostre del carrer hi penjaran les esferes mòbils típiques de discoteca, que es mouran amb el vent. A la portalada trobarem una figura del grup català de música disco Fundación Tony Manero, que lluirà sobre una pista de ball plena de llums. [[Vegeu fotos]]

Una discoteca dels anys 70 farà ballar a tot el veïnat d’Alcolea de Baix per Festa Major

Si aquesta Festa Major de Sants passegeu pel carrer d’Alcolea de Baix, retrocedireu al passat i us trobareu amb una discoteca dels anys setanta amb “molta llum, molts colors i molta vida”, avança Marta Turull, vocal de la comissió de festes. El sostre del carrer tindrà un aspecte totalment fosc, de fet, el trobareu completament tapat de color negre. D’aquest hi penjaran les esferes mòbils típiques de discoteca, que es mouran amb el vent i amb estrelles de purpurina.

Pels laterals del carrer i als balcons hi penjaran vinils, hi haurà cortines fetes amb ampolles tallades i pintades, i també s’hi construirà un photocall per immortalitzar el moment dels milers de persones que visitin el carrer santsenc. A la portalada trobarem una figura del grup català de música disco Fundación Tony Manero, construïda amb una estructura metàl·lica a l’interior, tela de galliner i amb paper de diari i cola, que lluirà sobre una pista de ball plena de llums. A la part de dalt del carrer d’Alcolea de Baix hi haurà la meitat d’un disc de vinil gegant. “Aquest any estem reciclant molt paper de diari, tetrabrics, ja hem utilitzat unes 200 ampolles, infinitat de fustes, cartons, vinils…”, comenta Turull.

Pel que fa a les activitats, Turull assegura que “seguirem més o menys amb la mateixa programació, tot i que canviarem el repertori de música”. Així, la comissió preveu fer un dia de swing per ensenyar alguns dels seus passos; també un concert de rock i un dels dies tocarà una orquestra dels anys 70. A part, també inclouran moltes activitats i monòlegs científics sobretot per als més petits, “ja que a la comissió hi ha molts científics i creiem que és un tema molt interessant a tractar”, diu la Marta.

Un any més, no hi faltarà la paellada popular, i que millor que una classe de zumba per fer baixar el dinar. A més, dins de l’agenda, un dels dies vindrà un grup de persones del nord d’Espanya a fer unes patates a la riojana, “creiem que serà un punt, i com que és l’aniversari del concurs de truites, volem fer alguna cosa diferent per celebrar-ho”.

preparaciodecoratfestamajordesantsalcoleadebaix2017-01

preparaciodecoratfestamajordesantsalcoleadebaix2017-02

preparaciodecoratfestamajordesantsalcoleadebaix2017-03

preparaciodecoratfestamajordesantsalcoleadebaix2017-04

preparaciodecoratfestamajordesantsalcoleadebaix2017-05

preparaciodecoratfestamajordesantsalcoleadebaix2017-06

preparaciodecoratfestamajordesantsalcoleadebaix2017-07

preparaciodecoratfestamajordesantsalcoleadebaix2017-08

preparaciodecoratfestamajordesantsalcoleadebaix2017-09

preparaciodecoratfestamajordesantsalcoleadebaix2017-10

Compartir: