Un cotxe elèctric porta la compra dels clients de més de 500 comerços del barri fins a casa

Quatre eixos comercials dels nostres barris – l'Associació de Comerciants de Creu Coberta, Sants Establiments Units, Comerç Mercat Nou i Eix Comercial Sants-Les Corts - compten amb un nou servei de transport sostenible que permet als seus clients portar-los a casa la compra amb un vehicle elèctric.

Un cotxe elèctric porta la compra dels clients de més de 500 comerços del barri fins a casa

Quatre eixos comercials dels nostres barris – l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Sants Establiments Units, Comerç Mercat Nou i Eix Comercial Sants-Les Corts – compten des de fa tres mesos amb un nou servei de mobilitat i transport sostenible que permet als seus clients portar-los a casa la compra amb un vehicle elèctric. La iniciativa té l’objectiu de promoure el comerç de proximitat, especialment entre la gent gran i les persones amb mobilitat reduïda. E-Company és el nom del servei que permet fer trajectes en un vehicle amb capacitat per a 2 persones i un maleter per guardar-hi els productes adquirits.

En el cas de l’Eix Comercial de Sants-Les Corts, aquest servei es pot demanar a qualsevol comerç associat des del mes d’octubre”. Segons Josep Escofet, president de l’Eix Comercial Sants-Les Corts fa temps que “estudiàvem un servei pràctic, sense cost, amb garanties i mobilitat dins del districte”. Per exemple, segons Escofet el Tió Sam i altres comerços estaven molt interessats amb aquesta iniciativa. I és que segons el president d’aquest eix “totes les iniciatives com aquestes són bones, tot suma, hem de donar cada cop més servei als nostres clients i fidelitzar-lo”.

L’impulsor de la iniciativa i conductor del vehicle és Hugo García, que és la persona que avisen quan un comprador desitja aquest transport que dóna servei a més de 500 establiments. Al cap de pocs minuts ja és a la porta, perquè, segons explica: “Amb aquest vehicle em puc desplaçar per carrers estrets, puc passar per zones no aptes per a vehicles més grans i, per tant, em puc desplaçar de manera més ràpida i eficaç.”

cotxeelectricentregacompraacasacomercsantsdesembre2015-02

cotxeelectricentregacompraacasacomercsantsdesembre2015-03

Fotos: E-Company

Compartir: