Un concert solidari a la Lleialtat Santsenca recapta fons per comprar flautes per infants amb hemiparèsia

La Lleialtat va ser l'escenari d'un concert benèfic que va servir per recollir fons per la fundació Hemiweb, que ajuda a nens amb hemiparèsia, una condició neurològica que afecta el funcionament del cervell i provoca la paràlisi d'una part del cos, dificultant el seu moviment.

Un concert solidari a la Lleialtat Santsenca recapta fons per comprar flautes per infants amb hemiparèsia

La Lleialtat Santsenca va ser l’escenari, divendres passat, d’un concert benèfic que va servir per recollir fons per la fundació Hemiweb que ajuda a nens amb hemiparèsia, una condició neurològica que afecta el funcionament del cervell i provoca la paràlisi d’una part del cos, dificultant el seu moviment.

L’activitat solidària va servir per aconseguir flautes adaptades pels nens i nenes afectats d’hemiparèsia. “L’objectiu és poder arribar a 100 flautes perquè moltes famílies ens les estan reclamant”, explicava la Núria Carol de la fundació, que va ser qui va impulsar aquesta iniciativa quan va comprar-li una flauta a la seva filla. El boca orella amb la resta de famílies que tenen infants amb hemiparèsia i el fet de poder garantir el dret que tenen tots ells en poder tocar la flauta va acabar desencadenant aquesta campanya.

A l’acte s’hi va sumar el projecte solidari KakunaBCN de la Mònica Planas que té hemiplegia. Aquesta iniciativa compta amb il·lustracions amb missatges positius que volen animar a la gent a seguir endavant. Durant la tarda de divendres va estar dibuixant-ne alguns, mentre els assistents gaudien del concert. “Durant la tarda aniré ensenyant a la gent que vingui que dibuixo en cada moment. Espero estar inspirada per fer dibuixos molt variats”, comentava. Amb la venda dels dibuixos plens d’esperança, Planas va poder destinar una part econòmica a l’Institut Guttman, que la van ajudar a caminar ara fa uns anys.

Entre els assistents, el veí del barri Jordi Solé, considerava important implicar-se en l’activitat: “Em sembla molt bé que es faci per això vinc aquí a donar suport”. I l’Erika Álvarez, també santsenca, era la segona vegada que participava en un acte d’aquesta fundació: “El primer va tenir molt d’èxit i crec que és una causa molt maca”.

concertsolidarihemiparesialleialtatsantsencajunyde2018-01

concertsolidarihemiparesialleialtatsantsencajunyde2018-02

concertsolidarihemiparesialleialtatsantsencajunyde2018-03

concertsolidarihemiparesialleialtatsantsencajunyde2018-04

concertsolidarihemiparesialleialtatsantsencajunyde2018-05

concertsolidarihemiparesialleialtatsantsencajunyde2018-06

concertsolidarihemiparesialleialtatsantsencajunyde2018-07

concertsolidarihemiparesialleialtatsantsencajunyde2018-08

concertsolidarihemiparesialleialtatsantsencajunyde2018-09

concertsolidarihemiparesialleialtatsantsencajunyde2018-10

concertsolidarihemiparesialleialtatsantsencajunyde2018-11

concertsolidarihemiparesialleialtatsantsencajunyde2018-12

Compartir: