Un bosc encantat omplirà d’historietes per grans i petits la Festa Major del carrer Sagunt

Enguany, la comissió ha treballat per integrar en el decorat els elements ja existents del carrer i per fer un ús important del reciclatge, amb l'objectiu de promoure la sostenibilitat. [[Vegeu fotos]]

Un bosc encantat omplirà d’historietes per grans i petits la Festa Major del carrer Sagunt

Un bosc encantat ple d’històries entrecreuades ompliran de misteris el carrer Sagunt durant la Festa Major de Sants 2018. Enguany, la comissió ha treballat per integrar en el decorat els elements ja existents del carrer i per fer un ús important del reciclatge, amb l’objectiu de promoure la sostenibilitat: “Volem que la gent que ens vingui a visitar pugui tenir diverses lectures, i segurament que els adults tindran una i els nens una altra, per una qüestió estètica. Serà un bosc encantat amb un encanteri especial”, comenta el Joan Marín, membre de la Comissió de Festes del Carrer de Sagunt.

Quan el veïnat accedeixi per la portalada principal “entrarà no només en un decorat, sinó en una història, traslladant-se d’època i de situació geogràfica”, avança Marín. A la portalada, hi haurà diversos personatges, que s’ubicaran entre els arbres naturals del carrer i d’altres que se’n dissenyaran. L’espai públic s’omplirà de diversos elements i de vegetació pel sostre: “Per fer-ho estem utilitzant fustes, plàstics i ampolles reciclades que seran pintades amb diverses tonalitats de verds i retallades. Ara tenim més de 1.700 ampolles enllestides i ens falten unes altres mil”. Just on s’instal·larà l’escenari trobarem una segona portalada que explicarà les conclusions de la història que es relatarà al llarg del carrer.

Un any més, la festa major del carrer Sagunt tornarà a apostar per les activitats que han funcionat en els darrers anys, com els tallers de joguines i d’aigua pels nens i nenes del barri. A més, hi haurà concerts musicals amb grups del barri Dani Gancho o Rocky Canela, cinema a la fresca, tabalers, concurs de pastissos, vermuts populars, etc. “Intentem que hi hagi activitats per a totes les edats i on tothom tingui almenys una activitat que li pugui agradar al llarg del dia”.

preparacioguarnitfestamajorsantscarrersaguntjuliolde2018-01

preparacioguarnitfestamajorsantscarrersaguntjuliolde2018-02

preparacioguarnitfestamajorsantscarrersaguntjuliolde2018-03

preparacioguarnitfestamajorsantscarrersaguntjuliolde2018-04

preparacioguarnitfestamajorsantscarrersaguntjuliolde2018-05

preparacioguarnitfestamajorsantscarrersaguntjuliolde2018-06

Compartir: