Un arbre de Nadal reciclat s’il·lumina per inaugurar l’enllumenat nadalenc a la Marina

El veïnat, obrint bengales i les llums dels seus mòbils, va ser l’encarregat d’encendre les llums de l’arbre de Nadal, fet pels alumnes de les escoles del barri, amb ampolles de plàstic, i decorat amb targetes plenes de desitjos pel nou any. [[Vegeu fotos]]

Un arbre de Nadal reciclat s’il·lumina per inaugurar l’enllumenat nadalenc a la Marina

Els barris de Sants-Montjuïc ja s’engalanen de milers de llums de Nadal. L’encesa va celebrar-se el passat divendres al vespre, amb actes en diferents punts com al carrer de Creu Coberta o a la plaça de la Marina. En aquest darrer, diverses entitats del barri van participar amb actuacions musicals, titelles i exhibicions en directe.

El veïnat, obrint bengales i les llums dels seus mòbils, va ser l’encarregat d’encendre les llums de l’arbre de Nadal, fet pels alumnes de les escoles del barri, amb ampolles de plàstic, i decorat amb targetes plenes de desitjos pel nou any. “Vam pensar que un arbre natural era poc ecològic i poc econòmic, per això vam decidir fer un arbre reciclat, dissenyat per Benito Maín i Diego, i on han participat les escoles, guarderies i esplais”, detallava la Toñi del Centre Cultural d’Estrelles Altes.

“Tenim ganes de celebrar el Nadal, i tot i la barbàrie que vam patir el passat mes d’agost, vam reaccionar sense por i ens vam refer per continuar la vida amb normalitat, i ara us animem a viure amb il·lusió el Nadal al nostre barri” deia Mei Màrquez, vocal de l’Associació de Comerciants de la Marina, que va fer una crida al consum local, “les botigues del barri amb la seva activitat, aporten dinamisme, servei, llum i seguretat i això només es podrà donar fent el consum al barri”. També va recordar que el pròxim 22 de desembre rebran el Pare Noel i els follets del Pirineu que recolliran totes les cartes reials.

Per la seva banda, Antonio Guillén, president de la Unió d’Entitats de la Marina va encoratjar al veïnat a gaudir del Nadal al barri, i va desitjar que “l’any vinent puguem gaudir d’un any millor”. Finalment, la consellera del Barri de la Marina, Esther Pérez va felicitar la tasca “comunitària” que fan les entitats i comerciants del barri.

encesallumsnadallamarinanovembrede2017-01

encesallumsnadallamarinanovembrede2017-02

encesallumsnadallamarinanovembrede2017-03

encesallumsnadallamarinanovembrede2017-04

encesallumsnadallamarinanovembrede2017-05

encesallumsnadallamarinanovembrede2017-06

encesallumsnadallamarinanovembrede2017-07

encesallumsnadallamarinanovembrede2017-08

encesallumsnadallamarinanovembrede2017-09

encesallumsnadallamarinanovembrede2017-10

encesallumsnadallamarinanovembrede2017-11

encesallumsnadallamarinanovembrede2017-12

encesallumsnadallamarinanovembrede2017-13

encesallumsnadallamarinanovembrede2017-14

Compartir: