Un any més arriba el Vermut Jazz al pati del Casinet d’Hostafrancs

Diumenge es va fer la primera de les actuacions amb la formació Men In Swing Jazz Band, que va arrancar alguns dels assistents a ballar. Els altres grups que també sonaran al cicle seran Wom’s Collective, Jim War Brou i Domino Swing Septet.

Un any més arriba el Vermut Jazz al pati del Casinet d’Hostafrancs

El Vermut Jazz és un cicle de concerts que es fa aprofitant l’ombra dels arbres del pati del centre cívic del Casinet d’Hostafrancs i alhora la possibilitat de fer el vermut. S’hi poden escoltar formacions musicals diverses, des dels trios als quartets i quintets, i amb primeres figures del jazz a Catalunya, junt amb grups novells. Ofereixen un jazz molt assequible per a un públic molt heterogeni, en un format diferent del context habitual dels concerts de jazz. Diumenge es va fer la primera de les actuacions amb la formació Men In Swing Jazz Band, que va arrancar alguns dels assistents a ballar.

Des de l’organització, Toni Ayza de Cotxeres-Casinet, explicava que “aquest any hem seleccionat escoltant novament totes les propostes de jazz que ens arriben i enguany hem contractat a quatre grups”. Com a novetat, enguany hi ha dos propostes de swing, per a Ayza “aquest gènere està de moda i els grups que hem escollit són de molt bon nivell”. En aquest cicle s’aprofita per fer una reivindicació feminista, amb el grup Wom’s Collective. Es tracta d’un grup format íntegrament per dones i aquest arriba per reivindicar el poder creador de les dones en el panorama musical. Els altres grups que també sonaran al cicle, els diumenges a dos quarts d’una del migdia, seran Jim War Brou i Domino Swing Septet. Alguns del veïns que van poder gaudir del primer dels concerts en destacaven “la bona oferta musical, juntament amb aquest aperitiu i el temps primaveral”.

vermutjazzcasinethostafrancsmaigde2019-09

vermutjazzcasinethostafrancsmaigde2019-02

vermutjazzcasinethostafrancsmaigde2019-03

vermutjazzcasinethostafrancsmaigde2019-04

vermutjazzcasinethostafrancsmaigde2019-05

vermutjazzcasinethostafrancsmaigde2019-06

vermutjazzcasinethostafrancsmaigde2019-07

vermutjazzcasinethostafrancsmaigde2019-08

Compartir: