Tomàs Molina, el convidat d’aquest dimecres 19 al MeteoSants de Sants 3 Ràdio

El meteoròleg de Televisió de Catalunya, Tomàs Molina va visitar fa uns dies els estudis de Sants 3 Ràdio, la ràdio local de Sants-Montjuïc. El també presentador de televisió català de 51 anys va ser convidat pels companys del programa del MeteoSants, que s’emet cada dimecres a les 8 del vespre en directe.

Tomàs Molina, el convidat d’aquest dimecres 19 al MeteoSants de Sants 3 Ràdio

El meteoròleg de Televisió de Catalunya, Tomàs Molina va visitar fa uns dies els estudis de Sants 3 Ràdio, la ràdio local de Sants-Montjuïc. El també presentador de televisió català de 51 anys va ser convidat pels companys del programa del MeteoSants, que s’emet cada dimecres a les 8 del vespre en directe, i on el meteoròleg de la casa Sergi Loras fa un repàs de tota l’actualitat meteorològica des de la globalitat i alhora de manera local i pròxima a l’oient.

Serà aquest proper dimecres 19 de febrer, a les 8 del vespre,  quan el programa de meteorologia de l’emissora emetrà l’entrevista del meteoròleg i presentador de l’Espai Terra. De moment, us deixem com a primícia algunes de les imatges captades durant el moment de l’enregistrament de l’entrevista, a l’estudi 1 de l’emissora santsenca, on el locutor del programa Víctor Férriz va encarregar-se de conduir-la.

visitadetomasmolinaalsestudisdesants3radiogenerde2015-04

visitadetomasmolinaalsestudisdesants3radiogenerde2015-02

visitadetomasmolinaalsestudisdesants3radiogenerde2015-03

Compartir: