S’obre una convocatòria per dissenyar el nou rètol que coronarà l’escenari del Casinet d’Hostafrancs

Fins al 12 de febrer el veïnat pot presentar un disseny de com hauria de ser el rètol, i un cop el jurat determini l'escollit, els alumnes de l’escola Joan Pelegrí d'Hostrafrancs aniran al Punt Multimèdia per crear-lo amb una màquina talladora de làser.

S’obre una convocatòria per dissenyar el nou rètol que coronarà l’escenari del Casinet d’Hostafrancs

El teatre del centre cívic del Casinet d’Hostafrancs comptarà amb un nou rètol, per tal de recuperar l’aspecte que havia tingut històricament l’escenari de l’equipament. Per això, el Punt Multimèdia de la Casa del Mig, en el marc del Mobile Week Barcelona que promou la transformació digital, ha obert una convocatòria oberta perquè, abans del 12 de febrer, el veïnat presenti un disseny del futur rètol.

El projecte vol fomentar l’art, la ciència i la tecnologia i apropar-la als barris. Un cop el jurat determini el rètol escollit, el 19 de febrer, els alumnes de l’escola Joan Pelegrí aniran al Punt Multimèdia per crear-lo amb una màquina talladora de làser. Posteriorment es preveu instal·lar el rètol que coronarà l’escari del Casinet, amb una alçada màxima de 27 centímetres i una amplada màxima de sis metres. A l’estiu es preveu organitzar una exposició, al FAB Casa del Mig, amb els dissenys finalistes i les imatges de com s’ha desenvolupat el projecte. “Estem encantats que la gent participi en aquest tipus de projectes, i de moment hem rebut algunes propostes i diferents escoles ja han participat”, explica Belen Fernández del Punt Multimèdia. I el president de la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs celebra la iniciativa: “Està molt bé que puguin participar joves i escoles en aquest tipus de projectes que tinguin vinculació amb el barri”. I des del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, cogestor de l’equipament, la seva gerent Neus Anglès explica que aquesta aposta va sorgir fa temps, ja que “volíem una retolació que identifiqués ràpidament aquest espai”.

concursdissenycartellcasinetdhostafrancsfebrerde2018-01

concursdissenycartellcasinetdhostafrancsfebrerde2018-02

concursdissenycartellcasinetdhostafrancsfebrerde2018-03

concursdissenycartellcasinetdhostafrancsfebrerde2018-05

Compartir: