S’inicia el termini de sol·licitud de subvencions a Sants-Montjuïc pel 2018 amb una dotació de 654 mil euros

La darrera convocatòria va rebre 342 peticions d'entitats de Sants-Montjuïc, un 3% més respecte a l'any anterior; i 265 d'aquestes van ser atorgades, un increment del 8%. Enguany el Districte preveu mantenir aquesta tendència. Entre les novetats, enguany s'han inclòs diverses subvencions destinades a les entitats esportives del territori.

S’inicia el termini de sol·licitud de subvencions a Sants-Montjuïc pel 2018 amb una dotació de 654 mil euros

Ja ha començat el termini per presentar les sol·licituds de subvencions per al 2018 que atorga el Districte de Sants-Montjuïc a les entitats dels nostres barris. La darrera convocatòria va rebre 342 peticions, un 3% més respecte a l’any anterior; i 265 d’aquestes van ser atorgades, un increment del 8%. Enguany es preveu mantenir aquesta tendència.

El pressupost destinat a la nova convocatòria de subvencions és el mateix que l’anterior, encara que tècnicament hagi baixat fins als 654.000 euros, una xifra lleugerament inferior respecte a la que s’ha donat aquest 2017 de 691.000 euros. El motiu d’aquest descens ha estat determinat per l’exclusió de la subvenció a la Federació de Carrers de la Festa Major de Sants, “no tenia sentit que aquesta federació es presentés a una convocatòria quan és l’única que es presenta per aquest projecte i, per tant, ha passat a ser una subvenció nominativa”, explica Francesc Jiménez, gerent del Districte de Sants-Montjuïc.

Entre les novetats, enguany s’han inclòs diverses subvencions destinades a les entitats esportives del territori, que fins ara s’atorgaven des de l’Institut Barcelona Esport. La convocatòria també presenta alguns canvis tècnics, com la incorporació d’àmbits temàtics, com el de Joventut i Adolescència o Innovació Democràtica. A més, per tal d’atorgar les subvencions, el Districte podrà donar fins a 10 punts: 4 al projecte i 6 a l’entitat; mentre que l’Ajuntament destinarà fins a 6 punts al projecte i 4 a l’entitat.

Les associacions que compleixin els requisits podran presentar la seva proposta abans del 25 de gener. Aquelles que es presentin fora de termini no seran acceptades i quedaran excloses del procés d’assignació.

 

Compartir: