Sants, Hostafrancs i la Bordeta sumen forces per la Marató de TV3

La plaça d’Osca serà el punt neuràlgic de la Marató de Sants que se celebrarà el proper diumenge 15 de desembre, per sumar forces per la Marató de TV3 i que enguany es dedicarà a les malalties neurodegeneratives.

Sants, Hostafrancs i la Bordeta sumen forces per la Marató de TV3

La plaça d’Osca serà el punt neuràlgic de la Marató de Sants que se celebrarà el proper 15 de desembre, per sumar forces per la Marató de TV3 i que enguany es dedicarà a les malalties neurodegeneratives. La iniciativa l’ha pres l’Associació de Veïns, Comerciants i Industrials del Triangle de Sants i tenen la voluntat de sumar el màxim d’entitats. Jordi Estival, membre de l’entitat, explica que després de l’experiència de l’any passat, en què l’entitat va organitzar en solitari alguns actes a la plaça per recaptar fons per la marató, tenen ganes de compartir-ho amb tot el barri. “Aquest any enlloc de fer-la només nosaltres ens vam engrescar a ajuntar tot el barri de Sants per fer una marató que ens identifiqués a tota la barriada”, diu.

Assegura que hi tenen molta il·lusió i que des d’un primer moment van buscar ajuda. Van dirigir-se al Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, que assegura que els van encoratjar a tirar-ho endavant. “Llavors vam posar el carro en marxa i aquest carro ara ja sembla un tràiler”, comenta Estival. “La nostra intenció era fer-la grossa”, afegeix. Per això, s’han obert perquè no siguin només les entitats de Sants les que s’hi sumin sinó també les d’Hostafrancs i de la Bordeta: “La majoria de les entitats amb què hem parlat ens han dit que si”, afirma el Joaquim, membre també de l’associació.

Encara han d’acabar de perfilar les activitats que faran i concretar quines entitats hi participaran però de moment ja saben que l’Escola Proa i l’Escola Lloret, per exemple, faran activitats a la seva escola i sumaran les aportacions al que es faci el diumenge a la plaça d’Osca. També hi haurà la Banda de Majorettes del Triangle de Sants, els gegants de Sants, el Ballaswuing, un grup de country, la UEC de Sants que sortiran amb una caminada Sants-Montjuïc-Sants des de la plaça d’Osca però n’hi haurà…. Algunes de les activitats que ja saben segur que hi faran és una tómbola i una gran paella popular.

preparacioacteslamaratosantsdesembrede2013-04

preparacioacteslamaratosantsdesembrede2013-01

preparacioacteslamaratosantsdesembrede2013-02

preparacioacteslamaratosantsdesembrede2013-03

Compartir: