Queixes veïnals per l’augment de pintades a les parets del calaix de la Rambla de Sants

L'Associació de Veïns i Veïnes de Badal, Brasil i Bordeta demana al Districte que prengui mesures davant l'acumulació de pintades que embruten les parets de l'espai públic, en els entorns dels Jardins de la Rambla de Sants i l'estació de metro de Mercat Nou. [[Vegeu fotos]]

Queixes veïnals per l’augment de pintades a les parets del calaix de la Rambla de Sants

L’acumulació de pintades que embruten les parets de l’espai públic, en els entorns dels Jardins de la Rambla de Sants i l’estació de metro de Mercat Nou, és més que evident. Això ha generat queixes per part de l’Associació de Veïns i Veïnes de Badal, Brasil i Bordeta. El seu president, Alfredo Martínez, assegura que “hi ha moltes pintades i cada vegada hi ha més”. El veïnat creu que el Districte hauria d’utilitzar més recursos per combatre aquest vandalisme “crec que es podria fer més i dubto si des de la regidoria del barri han pensat a fer coses més contundents o d’un altre caire”, diu Martínez. També recomana potenciar el control dels autors de les pintades, “caldria fer una vigilància més acurada per trobar qui les fa”, afegeix el veí.

El servei de neteja de l’Ajuntament, a instància del Districte i del veïnat, és l’encarregat d’eliminar les pintades i els grafits que apareixen a les parets dels edificis dels nostres barris i al mobiliari urbà. Segons el Districte, en els darrers mesos l’espai públic ha patit les conseqüències dels fets viscuts al país i això ha obligat al servei de neteja a prioritzar l’eliminació de pintades insultants o vexatòries: “L’equip de neteja s’ha trobat amb una sobre feina que encara està arrossegant i digerint”, explica el gerent del Districte de Sants-Montjuïc, Francesc Jiménez. En aquest sentit, assegura que contactarà amb el servei de neteja perquè “es posi l’accent en aquest espai i procedeixin a retirar les pintades”.

queixespintadescalaixviesrambladesantsgenerde2018-01

queixespintadescalaixviesrambladesantsgenerde2018-02

queixespintadescalaixviesrambladesantsgenerde2018-03

queixespintadescalaixviesrambladesantsgenerde2018-04

queixespintadescalaixviesrambladesantsgenerde2018-05

queixespintadescalaixviesrambladesantsgenerde2018-06

queixespintadescalaixviesrambladesantsgenerde2018-07

queixespintadescalaixviesrambladesantsgenerde2018-08

queixespintadescalaixviesrambladesantsgenerde2018-09

queixespintadescalaixviesrambladesantsgenerde2018-10

queixespintadescalaixviesrambladesantsgenerde2018-11

queixespintadescalaixviesrambladesantsgenerde2018-12

queixespintadescalaixviesrambladesantsgenerde2018-13

queixespintadescalaixviesrambladesantsgenerde2018-14

queixespintadescalaixviesrambladesantsgenerde2018-16

Compartir: