Programa d’activitats dels Castellers de Sants a la Festa Major de Sants 2019

Programa d’activitats dels Castellers de Sants a la Festa Major de Sants 2019

cartellprogramaciofestamajordesantscastellersagost2019-02

Els Castellers de Sants seran presents, un cop més, en la festa major del barri, un esdeveniment que sempre contribueix a agermanar la Colla amb l’entorn immediat. Com ja és habitual en les darreres edicions, els actes nocturns es faran davant de l’estació d’autobusos de l’estació de Sants, i els diürns a l’espai del carrer de Comtes de Bell-lloc.

Alguns dels grups que sonaran són els coneguts Smoking Souls, de gira amb el seu treball Cendra i Or; Adala & The Same Song Band, amb les lletres reivindicatives a ritme de reggae; el rap d’Atupa; i el tribut a Obrint Pas del grup Seguirem. Els Albercocks tornaran a fer vibrar el públic amb les cançons Disney i de dibuixos animats. Com l’any passat, la mestria als plats del discjòquei PlanB tancarà les nits de festa major.

Completaran el cartell el mestissatge de grups com Ojo de Buen Cubero o Cronopios; el mestre “cantautot” Miquel del Roig; el rap d’Homes Llúdriga i EAM; i el ritme del punxadiscos DJ OGT.

A la primera nit de la festa major, repetirà la cercavila de Banda Patilla, que començarà a Cal Borinot i conclourà en el mateix espai, amb l’actuació de les versions de Playman i l’aposta pel Ball de gralles de la mà de Quatrevents, una tradició que uneix modernitat i rauxa, en redescobrir la gralla amb cançons actuals.

Els actes de dia més importants seran els castells, i el més destacat de tots serà el pilar caminant des de la plaça de Bonet i Muixí fins al local dels Castellers de Sants, que es farà  el dissabte 31, després de l’actuació que començarà a la mateixa plaça a les 18 h. Però també hi haurà altres moments castellers, com els diversos pilars durant la festa; l’assaig de dimecres 28, amb un taller de castells previ per a menuts i grans; i l’assaig del divendres 30.

A més d’actuacions castelleres i concerts, la festa major organitzada pels Castellers de Sants continuarà de dia amb la cantautora Èlia Riudavets, els cantautors Carles Marigó i Manu Sabaté, o el jazz de Red Coffee Jazz Trio. Hi haurà animació infantil amb Jaume Barri, les titelles amb Foccia Teatre, el cinema a la fresca, i com a novetat s’incorporarà el concert per als més menuts amb Pascual & Els Desnatats. També hi haurà la poesia de Miquel Albero i les havaneres Xicranda, que participaran per tercer any en la nostra festa major.

cartellprogramaciofestamajordesantscastellersagost2019-01

Compartir: