Primavera Cooperativa, fira anual d’iniciatives de l’economia cooperativa, social i solidària de Sants-Montjuïc

Primavera Cooperativa, fira anual d’iniciatives de l’economia cooperativa, social i solidària de Sants-Montjuïc

La Primavera Cooperativa, fira anual d’iniciatives de l’economia cooperativa, social i solidària dels barris de Sants, Hostafrancs i La Bordeta al Districte de Sants-Montjuïc, celebrarà la seva 4a edició el proper dissabte 18 de maig d’11 del matí a 00 de la nit al Recinte de Can Batlló.

L’esdeveniment serà una gran mostra d’entitats i experiències ja consolidats i de recent creació, oferirà tallers comunitaris i espais de joc infantil, xerrades i debats, actuacions musicals, jornades esportives, cinefòrum i un variat ventall d’activitats per a totes les edats.

Aquest 2019, sota el lema “Cultura, cooperativisme i comunitat”, per a seguir construint des de la base i reforçar l’autoorganització econòmica de les classes populars, convida al veïnat a sortir al carrer i unir-se a aquesta trobada comunitària i festiva: per reconèixer-nos, celebrar-nos i reapropiar-nos dels nostres barris, pobles i ciutats!

Organitza: Impuls Cooperatiu de Sants, associació que va iniciar la seva activitat l’estiu del 2015, constituint-se a finals d’aquell any per l’Impuls de l’Economia Cooperativa i Comunitària de Sants-Montjuic. Quatre anys després, articula 23 cooperatives i altres iniciatives de l’àmbit de l’Economia Social, Solidària i Comunitària de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, en sectors com la cultura, l’aprenentatge d’idiomes, l’educació, la comunicació, l’arquitectura, l’habitatge, la tecnologia, l’alimentació agroecològica, les TiC, la fusteria, l’enginyeria o la restauració.

L’Impuls Cooperatiu de Sants és Xarxa Local de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES), i ha participat en el naixement d’un dispositiu de reproducció del cooperativisme com Coòpolis, Ateneu Cooperatiu de Barcelona, que fomenta la creació de cooperatives arreu de la ciutat.

Dissabte 18 de maig de 2019 d’11 del matí a 00 de la nit.

Tota la programació a http://sants.coop/primavera2019

cartellprimaveracooperativasants18maigde2019canbatllo

Compartir: