Pokémon aterrarà al carrer Guadiana durant la Festa Major de Sants

Com a novetat d'enguany, el carrer canviarà el tram on es decorava, situant la nova portalada a tocar del carrer de Sants, que estarà formada amb els personatges més representatius de la sèrie, tant grans com petits, tot i que el Pokémon més important del carrer serà en petit Pikachu. [[Vegeu fotos]]

Pokémon aterrarà al carrer Guadiana durant la Festa Major de Sants

La comissió de festes del carrer Guadiana ja ultima els preparatius per a la Festa Major de Sants d’enguany i aquest cop ha decidit escollir una sèrie televisiva, Pokémon. Tal i com ens explica la seva presidenta, Gemma Solsona, aquest tema “és divertit i tothom que és jove o tingui fills segur que el coneix”. Encara que algunes persones més grans no ho coneixeran, argumenta que “de totes maneres feia il·lusió fer-ho i no busquem un gran reconeixement, sinó fer el que ens agradi” A més a més, clarifica que ja porten treballant amb la decoració del carrer des de l’octubre de l’any passat.

I es que enguany aquest carrer del nostre barri canviarà el tram d’on es decorava, situant la nova portalada a tocar del carrer de Sants. La decisió de canvi coincideix amb què la comissió ha hagut d’abandonar el local que havia utilitzat fins ara, per un de nou al carrer Sant Crist.

Pel que fa als materials amb que preparen el guarnit, la presidenta explica que “tots són reciclats i sobretot són bastant econòmics; com és el cartró, el paper o les ampolles que anem trobant”. En aquest sentit, Solsona també precisa que la crisi els ha afectat, especialment en la baixada de subvencions. D’altra banda, segons diu la presidenta, la portalada estarà formada amb els personatges més representatius d’aquesta sèrie, tant grans com petits, tot i que el Pokémon més important del carrer serà en petit Pikachu.

Actualment una quinzena de joves estan col·laborant a la comissió santsenca, tot i que el numero de participants va variant segons l’any, també explica que la seva família porta molts anys a la comissió i que ella està dins des de l’any 2008 i que per tant, porta molts anys vivint la Festa Major “des de dins de la Comissió i des de fora”.

La presidenta també ens avança algunes de les activitats que faran durant la festa: “Hi hauran concerts, tant d’ska, de blues, de rock o bé les típiques havaneres. Evidentment també hi estaran els menjars al carrer, el típic sopar de germanor o la discomòbil”. A més, explica que l’any passat totes les activitats van tenir una gran acollida, encara que cada any han d’anar afegint-ne més.

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrerguadianajuliolde2014-02

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrerguadianajuliolde2014-03

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrerguadianajuliolde2014-04

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrerguadianajuliolde2014-05

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrerguadianajuliolde2014-06

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrerguadianajuliolde2014-07

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrerguadianajuliolde2014-08

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrerguadianajuliolde2014-09

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrerguadianajuliolde2014-10

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrerguadianajuliolde2014-11

preparacioguarnimentfestamajorsantscarrerguadianajuliolde2014-12

Compartir: