Pepe Pérez, Lourdes Vidrier, Ton Llàtzer, Saoka Kingolo i Ling Ling Masferrer seran les noves conselleres d’ERC al Districte

Esquerra Republicana de Catalunya renovarà al complet els seus representants al Consell Plenari del Districte de Sants-Montjuïc, convertint-se per primera vegada en la principal força de l’oposició amb cinc consellers. Pepe Pérez serà el nou conseller portaveu, agafant el relleu de Jordi Fexas i Marta Alonso.

Pepe Pérez, Lourdes Vidrier, Ton Llàtzer, Saoka Kingolo i Ling Ling Masferrer seran les noves conselleres d’ERC al Districte

Esquerra Republicana de Catalunya renovarà al complet els seus representants al Consell Plenari del Districte de Sants-Montjuïc. Pepe Pérez, com a conseller portaveu, Lourdes Vidrier, Ton Llàtzer, Saoka Kingolo i Ling Ling Masferrer han estat les cinc persones escollides per la militància dels republicans santsencs. D’aquesta manera agafen el relleu de Jordi Fexas i Marta Alonso i, tot i no acabar governant, es convertiran per primera vegada en la principal força de l’oposició del districte amb cinc consellers.

Davant aquest creixement, Pepe Pérez, reconeix que “estem molt satisfets, però el treball desenvolupat durant la campanya estava destinat a guanyar i no ha estat així”. Amb aquest resultat, com a principal partit a l’oposició, els servirà per “tenir la iniciativa, encara que no hem pogut governar, però seguirem treballant per mantenir els projectes que tenim al programa” posant èmfasi en matèries com drets socials o habitatge. Els nous consellers creuen que “cal projectar la feina feta pels anteriors consellers”. Entre els seus desitjos per aquesta legislatura destaquen “acabar de definir els usos de la muntanya de Montjuïc, refermar el sentiment de pertinença dels barris o reivindicar i treballar per als drets del veïnat del districte, millorant la seva vida”.

Ling Ling Masferrer és membre del jovent republicà de Sants-Montjuïc, és treballadora social i formada en l’àmbit dels drets socials. Soaka Kingolo fa cinc anys que viu al barri de Sants i ha col·laborat amb l’ANC i amb el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Per la seva banda, Lourdes Vidrier és veïna de la Marina i, entre d’altres, forma part de la plataforma Can Ferrero. Ton Llàtzer és veí de Sants de tota la vida i ha estat president de la Comissió de Festes del Carrer Alcolea de Baix. Finalment, el portaveu Pepe Pérez, jurista de professió, comença a vincular-se al districte durant els anys 90 amb els Castellers de Sants i actualment és president d’ERC al districte.

nousconsellersercdistrictesantsmontjuicjuliolde2019-01

nousconsellersercdistrictesantsmontjuicjuliolde2019-02

nousconsellersercdistrictesantsmontjuicjuliolde2019-03

nousconsellersercdistrictesantsmontjuicjuliolde2019-04

nousconsellersercdistrictesantsmontjuicjuliolde2019-05

nousconsellersercdistrictesantsmontjuicjuliolde2019-06

Compartir: