Ens tanquem a Sant Medir !

Comissió de Veïns de la Bordeta


Per què ens tanquem?. Per tres raons màximes:
1.Per Can Batlló, perquè n’estem tips de les poques raons que signifiquen l’endarreriment de la posada a punt de Can Batlló.
2.Pel soterrament de les vies del tren que significaria la complementació entre el barri de la Bordeta i el de Sants així com l’us de la viabilitat entre les dues barriades.
3.Pel pla de noves visions de la recuperada entrada dels trens a Sants (nova estació).

Per aquest tres motius ens tancarem els pròxims dies 3, 4 i 5 de juny a l’església de Sant Medir (carrer Constitució 17). Però a part d’aquest tres motius n’hi ha un que emmarquen tots ells i és la insuficiència política del Districte de Sants-Montjuïc a tenor de les respostes a cadascuna de les tres preguntes que fem al respecte.

Ja n’hi ha prou de paraules malaurades en cada una de les reunions amb les forces polítiques que porten l’avantguarda en les disposicions administratives municipals.

Ja n’hi ha prou de paraules vessades en les Audiències Públiques de cada dos mesos, ja n’hi ha prou de reunions interminables on cada pregunta al respecte s’hi contesta amb un “si però…” o encara pitjor amb un “cada cosa al seu temps”.
És per això que els dies 3, 4 i 5 de juny, nosaltres direm prou i ens tancarem, perquè els mitjans de comunicació es fessin ressò d’aquesta immobilitat política que fa en lloc de guarnir-se amb els nostres acords. Feu front comú perquè res no ens mogui, encara que això porti la paràlisi administrativa municipal i tingui com a senyal l’aturada de tot el cos municipal.

Per això repeteixo amb èmfasi “els dies 3, 4 i 5 de juny a l’església de Sant Medir, perquè res no s’aturi.

Compartir: