El Sants s’acomiada de la temporada amb derrota

L'afició santsenca ha somiat amb el retorn a 1a catalana


El Sants ha perdut l’últim partit de la temporada al camp de l’Igualada. També és cert que el Sants ja no s’hi jagava res i l’Igualada buscava desesperadament la victòria per intentar aconseguir la permanència. L’Igualada va començar molt fort, amb les línies molt avançades i apropant-se a la porteria de Mora. Però malgrat els intents de l’Igualada no arribaven els gols. El Sants, mentrestant, va tenir les seves opcions però va jugar sense arriscar gaire.
La segona part va ser molt més avorrida i amb poc ritme. L’Igualada pagava l’esforç de la primera part i el Sants no trobava el camí del gol. Finalment, al minut 85 va arribar el gol de Isma que significava la victòria de l’Igualada.
Amb aquest partit el Sants tanca la temporada cinquè amb 54 punts, una temporada que començava de manera molt irregular, fins i tot el Sants va apropar-se al descens, però que finalment a finalitzat en un línia ascendent i fins i tot l’afició santsenca ha somiat amb el retorn a 1a catalana. Objectiu que es trasllada novament a la próxima temporada.

Compartir: