Reunió d’urgència al districte per parlar sobre la Festa Major

La reunió es celebrarà dilluns a les set de la tarda


Després de l’anunci d’incrementar les subvencions a la Festa Major de Gràcia al doble que els anys anteriors, la Federació de Comissions de Carrers de la Festa Major de Sants es reunirà aquest dilluns a les set de la tarda a la Seu del Districte amb els responsables municipals per tal de demanar que s’equipar-hi el tracte que reben les dues festes majors més importants de la ciutat. La reunió es celebra enmig d’un cert ambient de malestar per part d’algunes comissions, que haurien plantejat la possibilitat de plantar-se.
Fa uns mesos, en conèixer-se les xifres de subvencions a la Feria d’Abril, Gràcia va denunciar el greuge que significaven comparant-les amb les que reben les festes majors d’arrel catalana. Després de conèixer-se la notícia que es doblaria l’aportació pública a Gràcia, les comissions de carrers de Sants van decidir demanar reunir-se per sol·licitar un increment de les subvencions per equiparar-les amb les de Gràcia.
La Festa Major de Sants va rebre el 2004 uns 140.000 euros, la de Gràcia uns 200.000, i la Feria d’Abril uns 300.000 en aportacions directes de les administracions. Aquest any es preveu que la Festa Major de Gràcia rebi 380.000 euros de les administracions, entre les que hi ha per primera vegada la Diputació de Barcelona, amb el que gairebé dobla l’aportació de l’any passat.

Compartir: