Els Castellers preparen la Festa al Carrer

La Festa al Carrer s'enmarca dins el FirEntitats


Els Castellers de Sants celebraran el proper cap de setmana la Festa al Carrer, segona trobada de tradicions i cultura popular, que es vol convertir en una altra de les diades importants de la colla castellera del barri. Segons Joaquim Andrés, portaveu dels Castellers, la festa es trasllada unes setmanes per fer-la coincidir amb FirEntitats, a petició del Districte de Sants-Montjuïc, per tal que la mostra d’associacions del barri tingui una altra activitat destacada entre les que ja es realitzen. Els castellers de Sants disposaran d’un estand en el qual aniran informant de les activitats que realitzen al llarg de l’any i també de la Festa al Carrer, una fira que també.catanitzen els Geganters de Sants i els Diables de Sants. Dissabte 21 de maig a les 17.30 hi haurà la plantada de gegants davant de la Casa del Mig i una cercavila a les 6 de la tarda.
A les 9 del vespre, hi haurà l’encesa del correfoc i a les 22 h, un altre espectacle de foc dels Diables de Sants per celebrar els seus 25 anys.
Diumenge a les 8 del matí els grallers dels Castellers de Sants faran matines per despertar el veïnat. El mercat d’artesania i associacions es farà tot el matí amb una trobada de puntaires.

Compartir: