Resum esportiu dels equips de Sants-Montjuïc

El BAM va guanyar 71 a 66 amb el CP Font Castellana


Després de la derrota amb el Vilafranca per 2 a 0, la Unió Esportiva de Sants ja gairebé té impos-sible l’ascens de categoría, així que restarà un any més a l’actual divisió. Els que surten de la zona de descens són els nois del Poble Sec, que van guanyar a casa per 2 a 0 contra la Gramanet B. El Polvoritense s’ha complicat molt la situació després d’empatar sense gols amb el Roda de Barà Atlètic. Un resultat molt positiu va ser el 4 a 2 que va endossar-li la Gimnàstica Iberiana al Búfala, i ja falta menys per l’ascens a preferent. També va guanyar el Mercat Nou per 2 a 1 contra l’Ibèria, un derbi molt ensopit entre els dos equips del barri, que es va endur el primer. I baixa ja gairebé matemàticament el Bordeta, ja que va predre a casa per 0 a 2 contra el Montbau. A casa també va perdre el Dinàmic Batlló, 2 a 3 contra el Bassegoda, un resultat que no canvia res, ja. L’Atlanta va guanyar 2 a 1 als Veterans de Catalunya i es reenganxen a la lluita per l’ascens. Finalment l’Sporting Buenaventura es va endur un valuós empat a 1 contra el Peregol, un equip dels de dalt. En veterans, l’Atlètic la Palma ha baixat una altra posició i s’ha situat quart, després de perdre a casa del Vica Prat per 4 a 2.
En futbol sala, només hi ha hagut partit aquesta setmana del Primera Divisió del Sansur, que va perdre després de no tenir gaire sort en la segona part, per 2 a 4 contra el La Xarxa.
Els equips de básquet han tingut sort diversa. El JAC es va complicar perdent contra el Sedis Mausa per 88 a 60, el BAM va guanyar 71 a 66 amb el CP Font Castellana, amb una victòria que els aproxima més a la salvació. El Proa també es va endur una victòria al camp del San Ramon Nonato per 68 a 76. I el BIM va encaixar una altra derrota tot i el 75è aniversari, BIM 44, Ingaso 65. Finalment, en rugby, els Gotics Juvenils es van endur un torneig al qual van ser convidats (San Sebastián 10 – Gotics Juvenils 45). I l’Alella va perdre per 8 a 10 amb el Gotics B.

Compartir: