La Llar celebra el XXI aniversari amb la promesa d’un nou local al costat de l’estació de França

L'entitat hostafranquina La Llar de l’Afectat de l’Esclerosi Múltiple va celebrar dissabte la seva festa anual amb un dinar acompanyat d'un concert a l’Hotel Catalonia de la plaça d'Espanya. << Vegeu reportatge fotogràfic >>


L’Associació Catalana La Llar de l’Afectat de l’Esclerosi Múltiple va celebrar dissabte el XXI aniversari amb un dinar amb espectacle inclòs a Hostafrancs. Durant l’acte, el seu president, Blas Membrives, va explicar que, tot i que no havien començat l’any gaire bé – a principis d’any va morir el fundador de l’entitat hostafranquina i al cap de poc van saber que no podrien instal·lar-se a l’equipament de Can Muns -“ara, per sort, l’Ajuntament ha decidit cedir un local que està situat al costat de l’estació de França”. Tot i això, Membrives, va puntualitzar que de moment no s’ha signat res però es va mostrar molt esperançat: “Suposo que podrà tirar endavant”, va dir.

En la celebració de l’aniversari els va acompanyar, entre d’altres, Pilar Díaz, regidora del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, que va reivindicar: “Els homes i dones amb discapacitats no som discapacitats ni estem discapacitats, només tenim discapacitats”. Díaz va dir que el que és important són les capacitats que té cadascú perquè “si només remarquem el dèficit que tenim perdrem les nostres vàlues”.

En representació del regidor del Districte de Sants-Montjuïc va assisitir-hi el conseller Antoni Carballido, que va destacar que la Llar “té un significat de família, de persones que compartiu l’afany de superació”.

El dinar es va celebrar a l’Hotel Catalonia de la plaça d’Espanya i va ser amenitzat amb l’actuació de la Coral Concòrdia. A més, tots els assistents va endur-se un obsequi i van poder participar en un sorteig.

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

Compartir: