El regidor anuncia una possible solució per La Llar al Consell de Barri de la Bordeta

La Bordeta va ser ahir a la tarda la protagonista del Consell de Barri que es va celebrar a la Sala Nova de Sant Medir, i on també es va parlar del dèficit del poliesportiu municipal de la Bordeta i de la propera obertura física de Can Batlló al barri.


La Bordeta va ser ahir a la tarda protagonista del Consell de Barri que es va celebrar a la Sala Nova de Sant Medir. En primer lloc es va aprovar l’acta de la sessió anterior i seguidament es va informar del Pla d’Actuació del Districte. En el punt tres, corresponent a l’informe d’actuacions al barri, va intervenir Jordi Martí, regidor del Districte de Sants-Montjuïc i president del consell bordetenc. Martí va parlar tant d’algunes actuacions de la ciutat que tenen afectacions en el barri, com és la implantació de la nova xarxa d’autobusos de la ciutat, com d’actuacions pròpiament de districte. En aquest segon cas va parlar del poliesportiu municipal de la Bordeta, en què va explicar que l’ajuntament assumiria la totalitat de les pèrdues que té: “Com que el gestor, per molt bé que es faci, mai tindrà guanys amb la forma actual, l’Ajuntament el que fa és que ho assumeix”, va explicar Martí, que va quantificar aquestes pèrdues en uns 300.000 euros.

Un altre dels temes de barri que es van abordar va ser Can batlló, sobre el que va explicar que aquest cap de setmana s’havia hagut de fer una intervenció d’urgència al carrer Constitució 51, per garantir la seguretat. “Comencem ja la fase inicial de l’obertura real, l’obertura física de Can Batlló al barri a mitjans d’aquest mes d’abril”, va anunciar Martí, que va explicar que inclouria l’enderroc de vuit locals i dos murs.

Un altre tema que inquietava a les entitats del barri i que va voler abordar el regidor és el problema de local amb què es troba l’Associació La Llar de l’Afectat de l’Esclerosi Múltiple en no poder accedir a l’equipament de Can Muns. “En aquests moments ja estem treballant sobre dues possibilitats diferents de dos locals diferents que podem arribar eventualment en properes dates a poder reservar per poder cedir en aquesta entitat”, va anunciar Martí.

El quart i últim punt del consell de barri corresponia als precs i preguntes del veïnat assistent, que va ser força nombrós. En primer lloc una veïna de rambla Badal va intervenir explicant la brutícia generada per la presència de gossos. “A mi em sembla que la solució és fixar un parterre pipi-can i la resta prohibit”, deia la veïna. Aquest va ser un tema recorrent que van exposar diversos veïns, algun fins i tot va considerar que només complint la normativa se solucionarien la majoria dels problemes.

Un altre veí de la Bordeta va exposar que, segons el seu punt de vista, manquen senyalitzacions pel camí escolar a l’entorn de l’escola Cavall Bernat: “Heu de pensar que molts infants quan surten de Cavall Bernat creuen la rotonda i se’n van als jocs infantils que hi ha a la rambla”, va dir. Per això considera que caldria millorar la senyalització. Una altra veïna també va referir-se a alguns mals usos de la plaça Celestina Vigneaux, d’on va lamentar que fins fa poc s.catanitzaven partits de futbol durant la nit.

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

Compartir: