Recta final del XVIII BarnaSants a les Cotxeres de Sants

Aquest espai fundacional i de gran càrrega simbòlica pel festival acollirà aquest final de setmana els concerts de Javier Krahe (divendres 12, a les 21h), Miquel Abras & Cesk Freixas (dissabte 13, a les 21h), i Pau Alabajos (diumenge 14, a les 19h).


La XVIII edició del BarnaSants arriba a la seva fi i enguany la recta final del festival té un protagonista clar: Les Cotxeres de Sants. Aquest espai fundacional i de gran càrrega simbòlica pel festival acollirà aquest final de setmana els concerts de Javier Krahe (divendres 12, a les 21h), Miquel Abras & Cesk Freixas (dissabte 13, a les 21h), i Pau Alabajos (diumenge 14, a les 19h).

Javier Krahe obre el cicle de concerts a les Cotxeres

Javier Krahe és un dels artistes renovadors de la cançó d’autor a l’estat espanyol després del franquisme. Avui segueix vigent com sempre. Des dels vuitanta, en què va publicar discos mítics com ara La mandrágora (Sony, 1981) amb Joaquin Sabina i Alberto Pérez, Krahe no ha deixat d’actuar en sales, teatres i cafès. Avui dia segueix gravant i continua compartint la seva mirada àcida i divertida. Amb aquest recital, el BarnaSants retorna en aquesta edició al seu espai fundacional: les Cotxeres de Sants.

Podrem gaudir d’aquest concert el divendres 12 d’abril a les Cotxeres de Sants (21h).

Miquel Abras & Cesk Freixas: Cançons de nosaltres i el món

Dos músics a priori amb universos allunyats, Cesk Freixas i Miquel Abras, s’embarquen junts en l’espectacle Cançons de nosaltres i el món. L’empordanès i el penedesenc uneixen esforços en un repertori conjunt per explicar històries sinceres i properes, carregades amb grans dosis d’esperança i cavalcant damunt una actitud crítica i constructiva. Dalt de l’escenari, interpretaran cançons pròpies i d’altres compositors, proclamant viure de la millor manera possible: amb respecte i dignitat. Aquest concert tindrà lloc el dissabte 13 d’abril a les Cotxeres de Sants (21h).

Pau Alabajos tanca el XVIII BarnaSants

Pau Alabajos farà la cloenda del BarnaSants 2013 El cantautor valencià pujarà a l’escenari acompanyat per la seva banda habitual: guitarra acústica, baix elèctric i bateria. Presentarà les cançons de l’últim treball discogràfic, Una amable, una trista, una petita pàtria (Bureo, 2011), i rescatarà alguns dels temes més emblemàtiques del seu repertori. Serà l’última actuació abans d’engegar una gira europea.

El recital serà aquest proper diumenge 14 d’abril a les a les Cotxeres de Sants (19h)

Compartir: