El veïnat homenatja la pastissera del barri recent jubilada Trini Polo

Unes 400 persones van omplir les Cotxeres de Sants dissabte a la nit durant la festa sorpresa que el veïnat i les entitats van voler oferir a la Trini Polo, la pastissera de la Bordeta que va jubilar-se i va tancar el negoci tot just fa un mes. << Vegeu reportatge fotogràfic >>


Les Cotxeres de Sants van ser l’escenari dissabte a la nit de la festa sorpresa que el veïnat va voler oferir a la Trini Polo, la pastissera de la Bordeta que va jubilar-se i va tancar el negoci tot just fa un mes. “Una alegria molt gran, estic emocionada”, comenta l’homenatjada ja passada la festa.

La Trini havia quedat per anar a sopar amb una amics i estava esperant que la vinguessin a recollir amb cotxe. La primera sorpresa, però, va ser que el cotxe era de cavalls i hi anaven l’Albert Feliu i el Francesc Mir. La van portar fins a les Cotxeres de Sants on hi havia la resta de convidats. “Tanta gent allà asseguda, tantes taules… feia una impressió molt gran i em vaig sentir molt estimada”, diu la Trini Polo.

Feliu i Mir es van encarregar de conduir l’acte on, entre d’altres coses, el regidor del Districte de Sants-Montjuïc va fer-li entrega d’un record commemoratiu de la celebració. La Núria Feliu també va participar-hi i li va dedicar uns versos. De fet,era l’himne del Barça amb alguns canvis en la lletra per personalitzar-la en homenatge a la Trini. Els Castellers de Sants també van voler-s’hi fer presents amb un pilar de quatre i els encarregats de portar el menú van ser Terra d’Escudella. A l’escenari, els Gegants de Sants van presidir l’event i el cant de la senyera amb la Coral Sant Medir i la Floresta van posar-hi el toc musical.

Entre tots els participants van fer-li un regal a la Trini: un viatge a Londres. “Sabien que em feia molta il·lusió anar-hi”, comenta emocionada la Trini Polo.

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

Compartir: