Cassolada a Sants per combatre les retallades en ensenyament

L’acte reivindicatiu, convocat per l’Assemblea Groga de Sants, s’ha celebrat aquesta tarda davant de les escoles Jaume I i Pràctiques II del nostre barri.


Mares, pares, alumnes i mestres de les escoles públiques de Sants han participat aquesta tarda en una cossolada contra les retallades en ensenyament. L’acte reivindicatiu, convocat per l’Assemblea Groga de Sants, s’ha celebrat davant de les escoles Jaume I i Pràctiques II. “Cada vegada hi ha més retallades: de sous, de recursos personals i materials, i a sobre ens volen ficar cada vegada més nens a les classes; no són condicions per treballar”, explica l’Anna, que és mestra i assegura que amb les polítiques de retallades que s’estan aplicant “hi ha classes que no estan ateses amb les condicions que toquen”. L’Anna creu que amb iniciatives com la d’avui no aconseguiran gaires canvis però que cal fer sentir el seu desacord. Els nens també han participat en la cassolada d’avui. La Mar, per exemple, tenia molt clar que protestaven “perquè volen que hi hagi menys professors i més nens”. Pel Miguel, que és pare, “es tracta de protegir el sistema públic actual que ja té les seves mancances” i creu que una de les conseqüències de la retallada en l’educació pública serà la privatització de l’ensenyament.

Després de l’acte més sorollós s’ha celebrat una assemblea en què la idea era “plantejar quines seran les següents accions que es duran a terme com a assemblea groga de Sants”, segons explica el Miguel.

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

Compartir: